Da Elin var lille, flyttede familien fra København til et stille villakvarter med smukke gamle villaer nord for København. Her er de tæt på naturen, tæt på børnenes skole, og samtidig kan parret hurtigt komme ind til aftaler og job i København - enten med S-toget eller på cykel. 

Det var derfor en høj prioritet at finde et hus i området, da familien voksede ud af det første hus. Julie har altid haft en drøm om at bo i en klassisk murermestervilla med originale detaljer som karnap og stuk, og da den smukke murermestervilla fra 1930 blev sat til salg, slog Julie og Peter hurtigt til.

Plads til familiehygge i den gamle murermestervilla

De tidligere ejere havde allerede renoveret hele førstesalen og kælderen, da familien flyttede ind i januar 2022 – og indrettet tre helt nye badeværelser med bl.a. et smukt fritstående badekar og VOLA armaturer i messing, der passede perfekt til huset.

Julie og Peter kunne derfor koncentrere sig om at forvandle de små rum på stueetagen til et funktionelt og moderne hjem med plads til familiehygge, børnefødselsdage og juleaftener med mere end 20 gæster rundt om spisebordet.

Livet i drømmehuset startede derfor i et stort byggerod, hvor to bærende vægge blev udskiftet med jernbjælker, to forskellige gulve blev erstattet af et nyt smukt sildebensgulv i eg, alt stuk blev genetableret, og det gamle køkken blev udskiftet med et kieselgråt Shaker køkken, der passer til den gamle murermestervilla.  

”Det gamle køkken var meget lille, og vi ville gerne gøre rummene større, skabe en harmonisk helhed i stueetagen og optimere indretningen til den måde, man lever på i dag med et køkken i centrum af huset”, fortæller Julie.

Køkkenet er husets samlingspunkt

"Jeg er så glad for, at vi fjernede halvmuren, hævede den bærende bjælke og skabte et stort, åbent køkken-alrum. 

Køkkenet er nemlig ikke kun et sted, vi laver mad. Det er et sted, vi samles både

morgen og aften, hvor vi bager boller i weekenden, et sted børnene leger og danser, et sted vi byder gæster på drinks og så meget andet.

I kender det sikkert: køkkenet er bare samlingspunktet,” siger Julie.

Mere informationHer bor

Julie, der er kommunikationschef i en international tech-virksomhed, men lige nu er på barsel med lille Vilhelm, og Peter, som er selvstændig.

Hvor

Nord for København

Følg med på

Se mere fra det smukke hus og følg med i Julies passion for boligindretning, interiør og nordisk design på @villa.t12.

Fotograf

Andreas Mikkel Hansen