Badeværelset er dit hverdagsrefugium

Velkommen til uno forms verden af badeværelser, hvor vi har samlet inspiration og designerens bedste råd til dig, der skal indrette eller renovere dit badeværelse.

Alle uno forms produktserier fås også til badeværelset, så du kan skabe en arkitektonisk helhed i hjemmet. Med udgangspunkt i mere end 50 år med klassisk dansk snedkerhåndværk skaber vi hvert eneste badeværelse fra bunden, så det matcher din hverdag og din bolig.

uno form badeværelse i valnød med to håndvaske og højskabe til opbevaring
Hvidt badekar med fritstående vola armatur i børstet sort krom
uno form luksusbadeværelse i sort eg med snedkerfremstillede lamelskuffefronter

Designerens råd til dit badeværelse

Badeværelset er for alvor blevet et hverdagsrefugium, hvor vi kan give os tid og bare nyde. Få designerens råd, hvis du går med drømmen om et nyt badeværelse.

Badeværelset er et rum, hele familien bruger meget hver dag. Derfor har funktionalitet og flow i badeværelset førsteprioritet, når uno forms indretningskonsulenter rådgiver dig om dit nye badeværelse. - Det er essentielt at finde den bedste planløsning og tænke smukke og velovervejede opbevaringsløsninger ind i designet, siger Steen Asbjørn, uno form Copenhagen.

- Når vi har fundet frem til den mest funktionelle indretning, begynder vi at arbejde med materialer. Materialevalget og designet har afgørende betydning for den oplevelse, man får, siger designeren. Med to af tidens mest populære materialer – træ og natursten – kan du skabe et nedtonet og eksklusivt design med stilsikre linjer. Alternativt kan du med bruneret messing og stengrå toner skabe et minimalistisk badeværelse med underspillet luksus. Og med designklassikeren Classic skabe et tidløst og æstetisk smukt badeværelse, der holder i generationer.

Detaljen er essentiel, så vi sikrer en helhed med husets arkitektur og samtidig vælger materialer, der matcher kundens liv.
Steen Asbjørn
Designer uno form Copenhagen

Inspiration

Vi har håndplukket nogle designløsninger til bad til inspiration. Se meget mere i inspirationsgalleriet.

uno form Copenhagen snedkerfremstillet badeværelse i valnød med fritstående badekar
uno form luksusbadeværelse i sort eg med snedkerfremstillede lamelskuffefronter Snedkerfremstillet en-suite badeværelse i valnød i uno forms Avantgarde design
uno form Shaker luksusbadeværelse med håndlavet messing indbygningsarmatur Snedkerfremstillet badeværelse fra uno form i designet Copenhagen i eg med hvid Corian-bordplade og vask.
Inspiration
uno form snedkerfremstillet badeværelse med lamelskuffefronter i valnød og hvid Corian-bordplade med vask
Passioneret 60'er stil
Se funkisvillaen i Haugesund
uno form snedkerfremstillet badeværelse med lamelskuffefronter i valnød og hvid Corian-bordplade med vask