Fuldend dit køkken med designmøbler, lys etc.

Et besøg hos uno form er en helhedsoplevelse, hvor vi præsenterer vores løsninger til køkken, bad, garderobe og bryggers i et naturligt og hjemligt miljø. Derfor samarbejder vi med en række nye og klassiske danske kvalitetsbrands, som deler vores passion for kvalitet, håndværk, design og holdbarhed. Vi vil være din design destination, hvor du får inspiration til din indretning og kan købe det, du synes om, uanset om det er et køkken eller et spisebord. Det er vores måde at understøtte fortællingen om Danmarks stolte tradition for design i verdensklasse.

Klassisk køkken i eg med hvide højskabe
Køkkenø i eg og højskabe i mat sort laminat

Designmøbler

Du finder udvalgte design fra Mater og Eberhart Furniture side om side med uno forms snedkerkøkkener.

Belysning

Det er vigtigt at tænke lys ind i designet af dit køkken. I vores køkkenstudios kan du købe udvalgte design fra Louis Poulsen, Anour og Anker & Co.

Bordplader

Marmor, Quartzite, granit, stål, træ, Corian eller keramik? Vi tilbyder sammen med Mølballe og Billeschou unikke og eksklusive bordpladeløsninger til dit køkken.

Hvidevarer

Nyd hverdagen i dit køkken med dampovn, vinskab og bordemfang. Sammen med Gaggenau, Miele, BORA og V-ZUG sørger vi for en løsning, der matcher køkkenets design og din dagligdag.

Emhætter og emfang

Emhætten er med til at skabe dit køkkendesign. Det er derfor vigtigt at have en smuk og stilren, men samtidig effektiv emhætte. Sammen med trepol tilbyder vi smukke og funktionelle emhætter og emfang.

Armaturer

Armaturet i et køkken skal være praktisk, fordi der ofte bliver arbejdet en del omkring vasken, når der skal laves mad. Men det betyder ikke, at du behøver gå på kompromis med æstetikken eller funktioner. Sammen med Quooker, vola og TONI Copenhagen tilbyder vi en række muligheder til både køkken og bad.