Shaker

Vi har forenet Shakernes traditioner med nutidens nordiske formgivning for at skabe moderne rum med dybe rødder. Resultatet er afslappet luksus i dæmpede farver, simple former og rene linjer. Rum hvor øjet og sjælen finder ro.

Inspirationen fra Shakerne er således stærk. De levede et simpelt liv med godt snedkerhåndværk og skabte møbler, der byggede bro mellem det skønne og det praktiske. Den tradition vil vi gerne holde levende.

New Nordic Shaker kitchen

Inspireret af enklere tider, skabt til moderne mennesker

Atmosfæren i disse køkkener er inspireret af enklere tider for at skabe rammerne om glæde for moderne mennesker. Farverne er valgt for at give familien ro til at nyde et frirum, mens hverdagen hvirvler af sted udenfor. Indretningen er skabt for at give overskud til madlavning med omhu, selvom nutiden kalder på hurtige løsninger.

Når alt er på rette plads - og lige ved hånden - er det sjovt at lave mad. Derfor tilbyder vi mange forskellige skuffeindretninger, som passer til enhver families liv i køkkenet.

Når det gælder valget af selve skuffesystemet, har uno form gjort det mere enkelt; I Shaker kollektionen er krydsfinerskuffe i birk standard. Skuffe i fingertapsamlet massiv ahorn kan vælges som tilkøb. Begge er udstyret med fuldudtræk og soft close.

Shaker reol i egetræ på grå væg i køkken

Designarv

Vi holder fast i Arne Munchs vision

Designarven fra Arne Munch lever videre i alt, hvad vi skaber – hver eneste dag. Vi har derfor taget udgangspunkt i et grundlæggende designelement fra Arne Munchs allerførste køkkendesign fra 1968 - de massive, fingertapsamlede forrammer - og derudfra skabt en reol til Shaker kollektionen. Et let og enkelt design skabt efter klassiske håndværkstraditioner.

Inspiration

Vi har håndplukket nogle designløsninger med Shaker kollektionen. Se meget mere i inspirationsgalleriet.

Antracitgrå Shaker køkken med messinggreb
Skuffeindretning i massiv ahorn med knivblok
Et vitrineskab i dit køkken giver ekstra opbevaringsplads
Chris Minh Doky
Forfølg din passion - eller fortræng den
Læs mere

Farvemuligheder

Glacier White

Kieselgrau

Steingrau

Anthrazitgrau

Olive

Se andre designlinjer

Bliv en del af uno forms designunivers

Tilmeld dig og få nyheder, inspiration til din bolig og unikke tilbud.

Udfyld venligst e-mail

Der er desværre sket en fejl. Prøv igen senere eller kontakt os på info@unoform.com.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA. Google Privacy Policy og Terms of Service er gældende. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af dine mails. Læs mere i persondatapolitikken.

Tak for din tilmelding!