Classic

Classic-serien er selve vores arv. Med de kvadratiske elementer, de tappede forrammer og lamelskuffefronterne som tre af de vigtigste signaturer. Med respekt for det originale design, Arne Munch skabte i 1968, har vi fortolket klassikeren i nye nordiske træsorter og med nye funktionaliteter.

Klassisk dansk snedkerhåndværk

Længe leve det originale

Classic er den oprindelige og klassiske serie fra uno form, tegnet i 1968 af Arne Munch. Designet er kendetegnet ved den stringente fremtoning med kubiske elementer og den høje sokkel med mulighed for fuld udnyttelse af pladsen fra gulv til bordplade. Et sublimt snedkerkøkken – skabt med hænderne, hovedet og hjertet.

Arne Munchs idé tog udgangspunkt i en ligesidet kube, der kunne kombineres på et utal af måder, og som derfor åbnede en helt ny verden af muligheder. Både æstetisk og funktionelt.

Samtidig var uno form fra første færd skabt til at være mere end blot et køkken. Det var et skulpturelt møbel. Et rum til uforfalsket nydelse. En spejling af det gode liv. Og en vision om at berige hver eneste kunde med en daglig tilfredsstillelse.

uno form handler om andet og mere end køkkenet - det handler om følelser. Om at lade sig forføre. Mærke den altopslugende glæde ved at stille høje krav til livet - og få dem indfriet.

Mange af de første køkkener, uno form lavede i slutningen af 60'erne og starten af 70'erne, står endnu. Og mere end det. De giver stadig deres ejere daglig tilfredsstillelse. Det vidner om, at uno forms tidløse design, kompromisløse kvalitet og smukke ydre er bygget til at holde.

Design

Sådan genkender du en original

Classic er kendetegnet ved sin stringente, tidløse fremtoning med kubiske elementer, unikke skuffelameller og høje sokkel. Et sublimt snedkerkøkken skabt med hænderne, hovedet og hjertet. Umuligt at gøre efter.

Skuffekassen er en 4-sidet konstruktion i massiv ahorn, som er tappet sammen og behandlet med lak, der gør den let at rengøre. Skufferne leveres med fuldt udtræk og Soft-Close, hvilket giver et overlegent glid og en uopslidelig holdbarhed.

Classic skuffeelementet er et udtryk for køkkenets gode kvalitet. Uanset skuffens højde fremtræder elementet ens, og de vandrette profillister indgår i en smuk harmoni med lågerne. Skuffelamellerne er udført i massivt træ og kan også vælges med laminat på fladerne. Skuffelamellerne er overfalsede. Det gør dem tætsluttende og understreger det smukke design.

Classic skabskorpus er en smuk forening mellem snedkerens massive forramme, samlet med traditionelle fingertapsamlinger, og det moderne korpuselement i melamin. Alle samlinger er tapkonstruktioner, som giver korpus en robust styrke - skabt til adskillige års daglig brug.

Lågen er overfalset. Det gør den tætsluttende og understreger det smukke design. Den er ophængt i Classics specielle 3-punkts hængsel i rustfrit stål, som er befæstet i den massive korpusramme og i lågens massive trækant. Kræver ingen fremtidig justering og tåler ekstrem belastning. Endnu et unikt uno form karakteristika.

Inspiration

Vi har håndplukket nogle designløsninger med Classic kollektionen. Se meget mere i inspirationsgalleriet.

Køkkenø i røget eg med stålbordplade og hvid højskabsvæg med alkove
Snedkerkøkken i valnød og sort laminat

Farvemuligheder

Hvid ask

Eg

Valnød

Røget eg

Sort eg

Sno white

Polar white

Folkestone

Fog

Mouse

Graphite

Diamond black

Premium White

Cashmere Grey

Beige Arizona

Castoro Ottawa

Stone Grey

Mushroom Grey

Rosso Jaipur

Verde Comodoro

Cacao Orinoco

Blu Fes

Black

Se andre designlinjer

Bliv en del af uno forms designunivers

Tilmeld dig og få nyheder, inspiration til din bolig og unikke tilbud. 

Udfyld venligst e-mail

Der er desværre sket en fejl. Prøv igen senere eller kontakt os på info@unoform.com.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA. Google Privacy Policy og Terms of Service er gældende. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af dine mails. Læs mere i persondatapolitikken.

Tak for din tilmelding!