VOLA

- en dansk designhistorie

Når du vælger VOLA, får du ikke kun et produkt, hvor design og kvalitet holder i generationer. Du bliver også en del af den danske designhistorie med danske designikoner produceret i den bedste danske håndværkstradition. VOLA armaturerne produceres på fabrikken i Horsens. I mere end 50 år har VOLA skabt tidløst og dermed langtidsholdbart design og leverer stadig reservedele til armaturer produceret i 1968, så armaturerne kan vedligeholdes og repareres og du kan glæde dig over dem i mange år – også til glæde for miljøet.

VOLA hører med i generationen af designklassikere fra dansk designs guldalder. De første VOLA armaturer blev designet tilbage i 1968 af Arne Jacobsen, der som designer især er kendt for sine berømte stole – og samme år som Arne Munch designede uno form Classic køkkenet.

VOLA serien var fra starten tænkt som et modulsystem, der inkluderede de funktioner, der var brug for i et badeværelse. Modulsystemet er gennem årene blevet udbygget og perfektioneret, så det nu er muligt at sammensætte sit helt eget armatur ved at kombinere ventilsystem, greb, udløb, dækplade eller roset sammen med udvalgte tilbehørsdele. Serien fås i en række overflader, fx børstet rustfrit stål, højglanspoleret krom, børstet krom, poleret messing, børstet kobber, guld samt en række forskellige farver, så der er et væld af muligheder for at skabe sin helt individuelle designløsning.

Køb udvalgte design fra VOLA, der fuldender dit uno form snedkerkøkken og badeværelse

Udvalgte design fra VOLA