Copenhagen

Det, der adskiller Copenhagen snedkerkøkkenet fra andre køkkener, er kombinationen af knivskarp æstetik, kompromisløst håndværk, kræsne materialevalg og gennemført funktionalitet, der fungerer her og nu – og om mange år.

Den nye kollektion er skabt og videreudviklet i Arne Munchs oprindelige ånd. Designfilosofien lever nemlig videre i alt, hvad vi skaber – hver eneste dag. Og dengang som nu designer vi ikke bare unikke og kompromisløse køkkener: Vi udvikler smukke og fleksible møbler, der skaber æstetiske og funktionelle rum.

Kompromisløse detaljer

Vi har taget udgangspunkt i Arne Munchs allerførste køkkendesign - det klassiske, kubiske møbelkorpus fra 1968 - og derudfra skabt Copenhagen kollektionen.

Når vi fjerner fronterne fra alle skufferne - og stort set alt andet overflødigt fra designet - skærpes de arkitektoniske og håndværksmæssige krav. Hvorfor? Fordi du står tilbage med kernen: Et åbent, nådesløst nøgent korpus, der er skåret ind til benet og blotlagt for blikket. Der er intet at gemme sig bag – og vi har intet at skjule. Tværtimod. Copenhagen står som en åbenbaring ved første øjekast – og langt ind i fremtiden.

Less is more

Vi taler netop ikke om en ordinær mainstream minimalisme. Vi taler om en levende, men stramt udfoldet designfilosofi, hvor de få formmæssige greb og funktionelle detaljer træder tydeligere frem på det fornemt forenklede bagtæppe.

Et centralt eksempel på pointen er de massive træskuffer i eg, røget eg, hvid ask eller valnød. Her kan du kombinere forskellige skuffeelementer uden at forstyrre den smukke, formfuldendte visuelle fremtoning. Det kan du, fordi de fingertappede samlinger flugter og fremstår symmetriske – uanset hvilke skuffe-størrelser du kombinerer. Det giver ro til at nyde det smukke spil i træet.

Et andet eksempel er forrammen i massivt træ, der vidner om gedigent, traditionelt snedkerhåndværk af høj kvalitet.

Uanede muligheder

Form, funktion og fleksibilitet

Du kan vælge Copenhagen med benstel i børstet rustfrit stål - uanset om elementerne er fritstående eller står op ad en væg. Du kan også vælge benstel i massivt træ, der fuldender billedet af din foretrukne træsort. Eller den klassiske kombination på sokkel med praktiske sokkelskuffer. Og endelig kan du vælge – eller variere med – væghængte moduler.

Mulighederne er mange, men filosofien er den samme. Form, funktion og fleksibilitet i tårnhøj kvalitet.

Copenhagen er designbeskyttet under ”EU design registration no. 005935517". Det gælder skabselementernes design og konstruktion samt benstellet i børstet rustfrit stål.

Inspiration

Vi har håndplukket nogle designløsninger med Copenhagen kollektionen. Se meget mere i inspirationsgalleriet.

Behov er individuelle. Det gælder også, når det kommer til skuffer. Derfor kan du i et køkken fra Copenhagen kollektionen få skuffer med flytbare inddelere.
Copenhagen køkkenet med benstel i børstet rustfrit stål kombineret med væghængte elementer
Svævende køkkenø i valnød

Farvemuligheder

Hvid ask

Eg

Røget eg

Valnød

Se andre designlinjer

Bliv en del af uno forms designunivers

Tilmeld dig og få nyheder, inspiration til din bolig og unikke tilbud.

Udfyld venligst e-mail

Der er desværre sket en fejl. Prøv igen senere eller kontakt os på info@unoform.com.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA. Google Privacy Policy og Terms of Service er gældende. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af dine mails. Læs mere i persondatapolitikken.

Tak for din tilmelding!