Et skræddersyet køkken

Et køkken fra uno form er eksklusiv oplevelse af kompromisløs kvalitet, håndværk og materialer, der skaber glæde år efter år. Sådan har det været lige siden Arne Munch tegnede det første uno form-køkken i 1968 ud fra en filosofi om, at køkkenet skal være både smukt og funktionelt på samme tid og være et tidløst møbel i boligen.

Oplev uno form

Der er tænkt over de små detaljer såvel som de store linjer i et køkken fra uno form. Det oplever du, når du besøger en af vores butikker, hvor du kan gå på opdagelse i de snedkerlavede fingertapsamlinger, lade hånden glide over de perfekte overflader og nyde træets farvespil, der gør hvert eneste køkken til noget særligt.

uno form studio

uno form forhandles udelukkende fra vores egne butikker, hvor vi kan sikre, at du får den kompetente rådgivning, du forventer. Vi stiller store krav til indretningskonsulenternes viden, faglighed og æstetiske sans, og efteruddanner dem løbende, så de kan levere rådgivning i verdensklasse. Rådgiverne kan styre og koordinere både indretning, produktion, levering og montering. De kan også fungere som din samarbejdspartner på større byggeprojekter.

Vores snedkere går i gang

Ethvert køkken fra uno form er særligt i udtryk, form og funktion og er udført på mål til netop din bolig. Det betyder, at du ikke kan købe et uno form køkken og få det leveret samme dag. Godt håndværk tager tid, og vi går først i gang med at skære træet op og bygge dit køkken, når vi er helt sikre på, at du har fået den ultimative rådgivning, så din drøm om et køkken bliver til virkelighed.

Smuk patina

Rådgiverne vil også gøre opmærksom på de små forskelle i åretegning, nuancer og mønstre, der understreger det særlige ved netop dit køkken, og som betyder, at dit køkken udvikler sig over tid. Træet modnes og lysindfaldet i køkkenet er ikke ens i hele køkkenrummet. Hvor mange materialer blot bliver slidte, bliver træ forædlet, nuanceret og får patina. Det betyder, at dit køkken lever videre og får mere personlighed, jo længere du har det og jo mere, du bruger det.

En fin limtråd på syet finer