Inspirerende idéer til din garderobe

Indret din garderobe med uno form og skab en gennemgående designlinje i hele din bolig. Uanset om behovet er den lille garderobe i entreen, klassiske garderobeskabe i soveværelset eller et luksus walk in closet, kan du finde inspiration i vores sortiment af eksklusive garderobeskabe og den nye luksuriøse walk-in garderobekollektion.

Nyhed

uno forms nye Wardrobe Collection er skabt med udgangspunkt i danske snedkertraditioner og i internationale designtendenser. Hver garderobe er et mesterværk designet til dit liv og skabt af erfarne håndværkere i materialer med rod i naturen – i træ, læder, ruskind og uld. Det er en hyldest til de naturlige og ægte materialer. I varme nuancer, med materialernes taktilitet og træets unikke åretegninger, der er skabt af de særlige jord- og vejrforhold, hvor det har levet.

Det er både en hyldest til det klassiske, danske snedkerhåndværk og til design i verdensklasse.

Eksklusive garderobeskabe og luksus walk in closet

Med den nye kollektion tager vi vores kompromisløse tilgang til design og kvalitet ind i et nyt univers. Et univers af eksklusive garderobeløsninger med minimalistisk elegance, funktionelle løsninger og et skræddersyet design. Inspireret af internationale boutique-hoteller, hvor der både er tænkt i smukke helheder og på hver eneste lille detalje: Eksklusive garderobeskabe i træ og bronzefarvet glas, en garderobeø med plads til at pakke kufferten til en weekendtur og en skræddersyet puf, polstret med eksklusive tekstiler fra Gabriel, til at sidde på.

Den nye walk-in kollektion er håndbygget og fleksibel, så den kan skræddersyes til dine behov for opbevaring – med ekstra plads til lange kjoler eller frakker, skrå hylder til sko og fingertappede massive skuffer med inddelere i træ, kunstlæder og velour til briller, smykker eller ure. Sæsontøjet kan opbevares i smukke æsker i kunstlæder i en nuance, der er nøje afstemt til at passe til de udvalgte træsorter, de eksklusive komponenter i Brown Metal Grey og det bronzefarvede glas.

Inspiration til din garderobe

Vi har håndplukket nogle designløsninger til garderobe som inspiration. Find meget mere inspiration til ny garderobe i inspirationsgalleriet.

Eksklusiv garderobe med skabe til udstilling af yndlingstaskerne
Garderobe med en ø til opbevaring af smykker og tøj

Materialer og farver

Eksklusive materialer til din garderobe

Kollektionen af eksklusive garderobeskabe tager udgangspunkt i Avantgarde og Shaker kollektionerne. Med udgangspunkt i fem smukke træsorter, et kurateret udvalg af laminat- og lakfarver, glaslåger med bronzefarvet glas, klart glas, riflet glas eller råglas og mulighed for elegant integreret LED-belysning, kan vores snedkere bygge en smuk, skræddersyet garderobeløsning, der passer til dit liv og din hverdag.

Inspireret af internationale tendenser arbejder vores snedkere i eg, valnød og røget eg med vægpaneler i træ, laminat, keramik og bronzefarvede spejle i en ny, åben garderobe kollektion.

Indretningen fuldendes med aluminiumshylder i en raffineret Brown Metal Grey med bronzefarvet glas eller træhylder – enten med eller uden integreret LED-belysning - skohylder i finer eller laminat og massive træskuffer samlet på klassisk snedkermanér fra vores Copenhagen kollektion. I kollektionen findes også dragtposer i en nøje afstemt nuance – i to længder – og tre varianter af bøjler.

Vores indretningskonsulenter står klar med inspiration og gode råd til indretning af den perfekte garderobeløsning, der er skræddersyet til dig i materialer, der kan tåle at blive brugt i årtier og kun bliver smukkere med årene.

5 indretningstips til den perfekte garderobe

Drømmer du også om den perfekte garderobeløsning? Få arkitekt Mathilde Elisabeth Larsens indretningstips til din garderobe. ”Vi giver køkkenet, entréen og stuen masser af opmærksomhed, når vi indretter vores bolig, men garderoben får ikke altid den opmærksomhed, den fortjener”, siger Mathilde.

”Garderoben skal løse en praktisk opgave og skal fylde så lidt som muligt, men rumme en masse. Jeg anbefaler altid at finde en balance, så der fx laves plads til en reol til at udstille favoritskoene, designertasken eller -parfumen. Garderoben er din egen selvforkælelse – og vi fortjener den hverdagsluksus”, slutter Mathilde Elisabeth Larsen.

1. Det første indtryk
Skab et smukt førstehåndsindtryk med en smuk garderobe i entréen. Det er det første, du ser, når du kommer hjem, og det sidste du ser, inden du går ud ad døren. Indret skufferne med uno forms kassetter til at holde orden på nøgler, huer, vanter m.m.

2. Opbevaringsplads
Vi undervurderer stort set altid behovet for bøjleplads, men vi har også tøj, som vi passer bedst på, hvis det bliver lagt sammen. Her er udtræksbakker den mest optimale løsning.

3. Inddeling
Inddeling og kategorisering gør det enklere at finde det, du skal bruge i hverdagen. Med inddelere til slips og bælter eller kassetter til strømper og undertøj får du et hurtigt overblik. Kassetterne er skræddersyet til uno forms skuffer og findes i to højder og seks forskellige størrelser.

4. Lys
Det er vigtigt at tænke lys ind i designet af din garderobe. Rummets grundbelysning er sjældent nok til at skabe overblik over vores tøj og sko. Integrer lys i skabene eller vælg belysning, der peger ind mod skabene.

5. Garderobeø
En unik løsning, hvor praktik og luksus går op i en højere enhed.  Skufferne rummer alle de ting, du skal huske at pakke i kufferten, og inddelere sikrer overblikket over slips, strømper og lingeri.