Nordisk klassiker til særpris

Kompromisløst snedkerhåndværk i et klassisk, nordisk design, der matcher palævillaens originale arkitektur fra starten af 1900-tallet.

Vi har forenet Shakernes traditioner med nutidens nordiske formgivning for at skabe moderne rum med dybe rødder. For at hylde den nordiske klassiker tilbyder uno form nu hele Shaker-kollektionen til en særpris i en begrænset periode. Kampagnen gælder ved køb* senest den 30. juni 2024.

Spar 20% på Shaker kollektionen

Shaker kollektionen fås i et kurateret udvalg af farver - fra glacier white, over tre smukke, grå nuancer til olivengrøn.

Før fra 140.000 kr. 
Nu fra 112.000 kr. 

Prisen er inkl. moms for den viste opstilling i hvid (prisgruppe S1) med Shaker-lister og -gavle mellem skabene og er eksklusiv bordplade, vask, armatur, hvidevarer og montering.

*Tilbuddet gælder uno form producerede varer ved køb senest den 30. juni 2024 og levering senest den 30. september 2024. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Inspiration

Gråt Shaker-køkken med messingdetajler og Quartzite bordplade
Bestikindsats i massiv ahorn
Skab en rød tråd med et vitrineskab i samme design som køkkenet

Her finder du nogle eksempler på, hvordan du kan indrette køkken, bad og garderobe med Shaker-kollektionen. 

Kom ind og hør mere om tilbuddet og lad os komme med et indretningsforslag på netop dit projekt. Book et designmøde med os her

Kærlighed til dansk snedkerhåndværk

uno form har leveret danskproduceret snedkerkvalitet, siden Arne Munch slog stregerne til vores første køkken i 1968. Altid ledsaget af den grundige rådgivning, som du forventer og vores køkkener fortjener.

De nye kollektioner er skabt og videreudviklet i Arne Munchs oprindelige ånd. Shaker-kollektionen blev designet i 2017 - inspireret af Shakerne omkring New England i USA, der var kendt for deres snedkerhåndværk og skabte enkle, funktionelle og tidløse møbler. 

Flere danske designere som Kaare Klint, Børge Mogensen og til dels Hans Wegner var inspireret af shakernes møbler. 

uno form forhandles udelukkende fra vores egne showrooms, hvor vi kan sikre, at du får den kompetente rådgivning, du forventer. Vi stiller store krav til indretningskonsulenternes viden, faglighed og æstetiske sans, og efteruddanner dem løbende, så de kan levere rådgivning i verdensklasse. 

For Julie Gerdes gjorde rådgivningen forskellen, da familien skulle have nyt køkken i deres gamle Charlottenlund-villa: Vi har haft en række gode møder, og vi har fået et køkken, der er skabt specielt til os med udgangspunkt i vores hverdag og boligens arkitektur – med en genial ny planløsning", siger Julie. Du kan læse hele artiklen her

Et kurateret udvalg af farver

Glacier White

Kieselgrau

Steingrau

Anthrazitgrau

Olive