Teglporten

København
Teglholmen i København har fået et nyt boligbyggeri, som er karakteriseret ved en fantastisk beliggenhed ud til vandet og høj kvalitet ude såvel som inde. uno form har leveret de eksklusive køkkener.
Leveret

Køkkener

Boliger

137

Udlejningsboliger af høj kvalitet på Teglholmen

Teglholmen i Københavns Sydhavn er efterhånden blevet et veludbygget boligområde tæt på både by og natur. Et af de nyeste boligbyggerier er Teglporten, som er beliggende på det sydøstligste hjørne af Teglholmen over for Sluseholmen.

- Vi havde travlt med at blive færdig med projektet, da vi havde afleveringsdato den 14. december - og en stor del af boligerne var allerede lejet ud. Vi startede i marts 2015, og vi afleverede faktisk seks uger før tid, fortæller partner Henrik Christensen fra V8 Construction, som har været projektleder på Teglporten.

V8 Construction har været totalentreprenør på projektet, der i alt rummer 137 udlejningsboliger, to erhvervslejemål og delvis parkeringskælder. Lejlighederne er på ca. 90-130 m2 fordelt på tre til fire værelser.

Teglporten
Teglporten
Teglporten

Eksklusive køkkener

Alle lejligheder er udstyret med uno forms kvalitetskøkkener. Resireal Teglholmen, som er bygherre, V8 Construction og uno form har sammen valgt uno forms Avantgarde-serie med indfræsede greb og træskuffer. Der er lagt vægt på at skabe køkkener, hvor design og kvalitetsmaterialer tilsammen skaber en solid luksusfornemmelse. Jannick Risgaard Hostrup, erhvervskonsulent hos uno form, fortæller:

- Med sådan et køkken tilgodeser man et kræsent publikum, som gerne vil have et kvalitetskøkken, som ikke skriger for meget. Designet følger de arkitekttoniske linjer, og vi har bl.a. hentet en særlig bordplade i kompaktlaminat hjem, så køkkenelementer og bordplade bliver helt samme farve. Enkelt og smukt.

Og til et kvalitetskøkken, hører selvfølgelig hårde hvidevarer af bedste kvalitet, siger Jannick Risgaard Hostrup:

- Et uno form-køkken stiller krav til de hårde hvidevarer. Det skal passe sammen, og derfor har vi valgt det bedste fra Siemens med pyrolyse og induktion. Desuden følger Vola-armaturer, som sætter prikken over i’et i den samlede designoplevelse.

Teglporten
Teglporten
Teglporten

At bygge tæt på vandet

Teglporten er tegnet af Danielsen Architecture, som bl.a. har valgt halvt indeliggende altaner for at skabe dynamik i facadeudtrykket. Teglporten er opført som en fire til syv-etagers karré med to facader mod havnebassinet og den tredje facade ud til en af de ny-anlagte kanaler. Netop placeringen har været en udfordring i anlægsprocessen:

- Teglporten ligger helt fantastisk med vand til tre sider og vandkig fra alle lejligheder. Men det er selvfølgelig udfordrende med så lidt plads, når man skal bygge. Vi løste det ved hjælp af god og grundig planlægning – og resultatet er blevet lige som det skulle, og vi glæder os til at kunne byde beboerne velkommen, siger Henrik Christensen og Christoffer Nissen fra V8 Construction, som har stået for hele byggeriet af Teglporten.