uno form indgår nyt samarbejde med TONI Copenhagen

”Vi står for de samme værdier omkring kvalitet, håndværk, dansk produktion og tidløst design, så det er helt oplagt, at vi samarbejder”, siger uno forms salgsdirektør Peter Bisgaard.

uno form har indgået et samarbejde med den traditionsrige danske producent af armaturer TONI Copenhagen – håndbygget i København siden 1918. Dermed lægger uno form et nyt luksusbrand til dem, køkkenvirksomheden i forvejen samarbejder med, under konceptet ”Danish Design Destination”. Samarbejdet betyder, at TONI Copenhagen fremover vil være repræsenteret i alle uno forms butikker på tværs af alle markeder.

Vi ser en stærk synergi mellem uno form og TONI Copenhagen, som begge står for en stærk forankring i den historie, vi er en del af, men som også er i konstant fornyelse. Den fortælling kan vi formidle endnu stærkere ved at præsentere vores universer i en sammenhæng,” mener salgsdirektør for uno form, Peter Bisgaard.

TONI Copenhagen er Danmarks ældste producent af armaturer til badeværelser og køkkener. Virksomheden blev grundlagt i 1884, og siden 1918 har produktionen af de legendariske håndbyggede armaturer fundet sted på det samme værksted i København. 

Vi ser samarbejdet med uno form som et vigtigt strategisk partnerskab, hvor vi ligeværdigt bidrager til en stærk synergi, der bl.a. bunder i kvalitet og dansk design. Jeg ser frem til, at vi bliver en del af uno forms studios i samarbejde med alle uno forms medarbejdere, og det glæder mig, at vi kan komplimentere hinanden på flere parametre. Vores kunder har dermed mulighed for at opleve vores historiske designs og overflader på tæt hold og i rammer, hvor dansk design er i højsædet, og hvor armaturene naturligt falder ind.  Etableringen af samarbejdet understøtter ydermere vores kommende lanceringer af nye produkter, der henvender sig til vores fælles kunder," siger direktør for Toni Copenhagen, Mark Christiansen. 

Danish Design Destination

uno form blev etableret i 1968, da Arne Munch forenklede opfattelsen af godt køkkendesign og fra sin kælder i Kgs. Lyngby skabte den ikoniske kollektion ”Classic”, som forener de stolte danske traditioner for håndværk og design i en tidløs designklassiker. uno form er i dag et af Danmarks stærkeste køkkenbrands med køkkenstudier i hele landet samt i Norge, Sverige og Belgien.

Samarbejdet med TONI Copenhagen styrker vores ønske om at besøgende i et uno form studio skal opleve at træde ind i en 360-graders oplevelse af det bedste dansk design har at byde på – det vi kalder ”Danish Design Destination”, siger Peter Bisgaard.

Udover de verdenskendte armaturer, vil uno form også fremvise TONI Copenhagens øvrige produkter, fx Heritage Collection, som omfatter spejle, knager, håndklædeholdere og andet tilbehør til køkken og bad.

Samarbejdet er blot det seneste i en række af partnerskaber, som uno form har indgået med high-end designbrands. For nylig præsenterede uno form et samarbejde med Carl Hansen & Søn, og de samarbejder desuden med eksempelvis vola, Mater Design, Anour og Eberhart Furniture.