Om uno form

Det hele begyndte i en kælder i Lyngby. Her slog Arne Munch de første streger til lamelkøkkenet Classic, der siden er blevet en ægte køkkenklassiker.

Designarv

uno forms historie begynder i Arne Munchs kælder i Lyngby. Her fik han ideerne og slog stregerne til det første uno form køkken på millimeterpapir. Og Arne Munch (1925-2010) lavede hverken avancerede skitser eller komplicerede modeller, for hans køkkenideer var ligeså enkle, som de var geniale.

uno forms historie

Kærligheden til håndværket

Hos uno form anvender vi udelukkende kompromisløse materialer. Materialer, der har et udtryk, en styrke og en oprindelse, som vi kan være stolte af. Vi udvælger nøje hver enkelt planke, der bliver til smukke lameller i et Classic køkken. Det massive træ bliver opskåret, kehlet, sorteret, afkortet og profileret, pudset og overfladebehandlet to gange, inden de kan indgå i det ikoniske køkkendesign.

Se mere

De klassiske forrammer i massivt træ er karakteristiske for køkkenet, der blev designet i 1968
På Copenhagen får man nogle flotte kontraster i fingersamlingerne, fordi endetræet har en mørkere tone

Hvem ejer uno form?

uno form er en del af Nobia Danmark A/S, der indgår i den svenske koncern Nobia AB. Nobia AB er én af Europas ledende køkkenproducenter med 20 stærke køkkenbrands.

Kontakt

Al henvendelse vedrørende salg skal ske til vore forhandlere på følgende markeder:

Danmark
Norge
Sverige
Belgien

Flere kontaktoplysninger

Presse

uno form
Fabriksvej 7
9640 Farsø
+45 2235 2267
abi@unoform.com 

Mere presse