Vedligeholdelse

uno forms overlegne holdbarhed er skabt på grundlag af høj kvalitet i både forarbejdning og valg af materialer. Med korrekt pleje bevarer elementerne deres smukke overflader igennem mange års dagligt slid. Man skal blot sørge for at vælge de rigtige behandlings- og rengøringsmidler til de forskellige materialetyper.

Melaminoverflader

Tør af med sæbevand, opvaskemiddel, brun sæbe eller sæbespåner. Særligt vanskelige pletter kan fjernes forsigtigt med sprit. Melaminoverflader kræver ingen yderligere vedligeholdelse. Vi anbefaler uno form laminatrens.

Lakerede træoverflader

Lakerede træoverflader tåler alle gængse milde rengøringsmidler – dog ikke skurepulver. de kræver derfor ingen speciel vedligeholdelse. Man skal dog sørge for, at der ikke hyppigt står vand på det lakerede træ.

Laminatoverflader

Laminat kan tåle alle gængse rengøringsmidler – dog ikke skurepulver – og kræver derfor ingen speciel vedligeholdelse. Vi anbefaler uno form laminatrens der medfølger leverancen.

Linoleumsoverflader

Daglig rengøring - Rengør med en fugtig klud med et neutralt rengøringsmiddel.

Periodisk. For løbende at vedligeholde plejen af overfladen bør Linoleumspleje anvendes med jævne mellemrum. Vi henviser i øvrigt til www.forbo.dk

Skindoverflader

Skind er et levende materiale som bliver smukkere med årene, hvis det behandles med omhu. uno form anvender skind fra Elmo, der har et verdensomspændende ry for sin ægthed og naturlighed, blødhed og glans. For at kunne pleje skindet på bedste vis, har Elmo udviklet et skindplejeprogram med en rensende(Leather Cleaner) og en beskyttende (Leather Protection) komponent. Plejesættet med brugsanvisning medfølger alle leverancer med skind fra uno form. Vi henviser i øvrigt til www.elmoleather.com

Malede overflader

Malede overflader tåler alle gængse milde rengøringsmidler – dog ikke skurepulver. De kræver derfor ingen speciel vedligeholdelse.

Skuffer

Skuffer tørres af med alle gængse milde rengøringsmidler. Kuglelejeudtræk smøres med en ganske lille mængde cykelolie ca. en gang om året.

Bordplader

uno form henviser til bordpladeproducenternes anvisninger.