Rådgivning

Hos uno form stiller vi strenge krav til den professionelle rådgivning til vores kunder. I den lokale uno form butik møder du vores rådgivere, der styrer og koordinerer både indretning, produktion, levering og montering. I det omfang du ønsker det, kan uno form være din samarbejdspartner på større byggeprojekter. Derfor gør vi også meget ud at uddanne vores personale, så det altid er ajour med de nyeste tendenser inden for kreativ indretning og funktion.

Levering

uno form har stor erfaring med at løse opgaverne hurtigt og professionelt. Samtidig tilrettelægger vi logistikken, så den respekterer byggeriets rytme.
Når køkkenet leveres bærer uno form chauffører det hele ind og kontrollerer med det samme, at alt er med, samt at der ingen synlige skader er. Skulle der alligevel være fejl eller mangler, garanterer uno forms servicesystem, at disse udbedres hurtigst muligt.
uno form har specialiseret sig i at montere og styre det samlede køkkenprojekt. Alle uno forms monteringsopgaver udføres af fast tilknyttede håndværkere, som kender alle uno forms produkter til bunds. uno forms håndværkere arbejder selvfølgelig gerne sammen med lokale håndværkere.