Husets oprindelige køkken var lille og mørkt og lå afsondret fra de tre stuer en-suite med udsigt over Øresund. Væggen til spisestuen blev derfor væltet, så der blev plads til den store køkkenø, der står som et stærkt statement midt i rummet med den overdådige karnap og marmorpejsen.

Et Shaker køkken i klassiske omgivelser. Palævillaen blev bygget i 1906.
Hall i palævilla med hvide Shaker garderobeskabe og Made A Mano fliser
Shaker-kollektionen repræsenterer alt, hvad Skandinavien er kendt for: tidløs kvalitet, håndværk, enkelhed, bæredygtighed og æstetik.

Inspireret af beliggenheden ved Øresund

Farve- og materialevalg er defineret ud fra boligens beliggenhed ved Øresund og er inspireret af sand, strand og hav. Den grå køkkenø har bordplade i hvid, matslebet Quartzite med grønlige nuancer og en håndsmedet vask i massiv messing, der med tiden patinerer smukt.

Quartzite er en natursten, hvis årestruktur minder om marmor, men har styrken fra granit. Derfor er den modstandsdygtig overfor ridser og syrer fra fx citroner og eddike.

På køkkenøen er kogetoppen skræddersyet til det ideelle kulinariske scenarie med Gaggenaus 400-serie. Flex induktionskogetop, gaskogetoppe, Teppan Yaki og bordemfang styres af de oplyste betjeningsknapper i rustfrit stål, der er smukt indrammet på den lodrette del af Quartzite bordpladen.

De håndlavede skuffer er fremstillet af massivt egetræ med fingertapsamlinger, og uno forms serie af eksklusivt tilbehør fuldender den funktionelle oplevelse.

I en palævilla nord for København har uno form designet dette snedkerkøkken

Hall, badeværelser og garderober er indrettet i samme nordiske stil, så der opstår en arkitektonisk helhed igennem hele palævillaen. Enkelheden i designet gør det tidløst og betyder, at det passer smukt ind i både herskabslejlighed, patriciervilla og nybyggeri. 

uno forms Shaker-kollektion repræsenterer alt, hvad Skandinavisk design er kendt for: tidløs kvalitet, snedkerhåndværk, enkelhed og æstetik.

Hvidt badeværelse med metrofliser, messing armaturer og håndlavede Made a Mano fliser
TONI Copenhagen Christiansborg
Hvidt badeværelse med Carrara marmor og messing armaturer fra TONI Copenhagen

Mere informationHvor?

Palævilla nord for København