Tak for hjælpen

Mød vores designere og book et designmøde om dit nye køkken eller badeværelse

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at udfylde vores spørgeskema og dele dine tanker og erfaringer med os. Din feedback er værdifuld, da den sætter fokus på både det, vi er gode til og det, vi kan blive endnu bedre til. 

Ved at dele dine oplevelser og vurderinger af butikken og indretningskonsulentens faglige rådgivning m.m. giver du os et klart billede af, hvordan vi kan tilpasse og forbedre vores service og produkter.

Vi håber, vi kan holde kontakten, og at du vil være en del af vores designunivers?
Tilmeld dig her, så holder vi dig opdateret med inspiration fra skandinaviske boliger i international klasse, om eksklusive nyheder, unikke tilbud og giver dig mulighed for at deltage i eksklusive events i et showroom nær dig. 

Endnu engang tak for hjælpen og på gensyn. 

Med venlig hilsen,
uno form

Design til hele huset

Classic er den oprindelige og klassiske serie fra uno form, tegnet i 1968 af Arne Munch. Et kompromisløst snedkerkøkken – skabt på værkstedet i Danmark – med hænderne, hovedet og hjertet. 

Arne Munchs grundtanke var en kube på 60 x 60 x 60 cm, der kan kombineres på mange forskellige måder. Baseret på arkitektoniske idealer skabte han et snedkerkøkken med geometrisk præcision, der skaber balance og ro i indretningen.   

De nye kollektioner er skabt og videreudviklet i Arne Munchs oprindelige ånd. Designfilosofien lever nemlig videre i alt, hvad vi skaber – hver eneste dag. 

I 2009 udviklede vi Avantgarde kollektionen. I 2017 tilføjede vi Shaker kollektionen. Og i 2019 kom den seneste kollektion: Copenhagen. Alle kollektionerne er udviklet med den dybeste respekt for design, funktionalitet og æstetik i kompromisløse materialer. Se alle kollektionerne her