Strandholmen

København
Omgivet af natur, frisk havluft og moderne arkitektur er byggeriet Strandholmen ved Øresund i fuld gang. Visionen er at tilgodese både inde- og udelivet i form af en æstetisk sammenhæng mellem indretning matchende områdets grønne områder og bygningernes unikke facadeudtryk. Bestræbelserne på at tilbyde den højest tænkelige kvalitet har været udslagsgivende for valget af uno form, der har leveret lejlighedernes indvendige samlingspunkt – køkkenet.
Leveret

Køkkener

Boliger

6 bygninger

Køkkener med udsigt til Københavns forhave

Ti minutters gang fra Amager Strand, hvor du på ruten i øvrigt passerer metro, skoler, butikker og naturskønne områder, har arkitekterne Holscher Nordberg skabt et nyt og smukt byrum for det urbane individ og den aktive familie. Totalentreprenøren CASA A/S fortæller om valget af uno form som køkkenleverandør:

- Tanken var at lave et nyt spændende, rekreativt og attraktivt område i Københavns baghave, Amager, tæt på alle de faciliteter som moderne familier og individer har brug for. Det essentielle i projektet er, at beboerne får noget udover det sædvanlige. Det afspejler sig i bygningernes placering, arkitektur og valget af materialer inde som ude – herunder i høj grad valget af de velkendte eksklusive køkkener fra uno form, siger salgschef for privatboliger hos CASA, Jacob Wollenberg, og uddyber:

- uno form er kendt for netop at tilbyde noget udover det sædvanlige. Både i design, materialer og service. Det har vi konsekvent oplevet gennem det mangeårige samarbejde, vi har haft. Køkkenet er jo familiens forsamlingspunkt, og netop forsamlingen har været vores fokus i byggeriet. Tillagt vores krav om kompromisløshed i materialevalg og arkitektur var uno form det oplagte valg.

Fleksibelt kendt køkkendesign

Siden 60’erne har uno form sat køkkenet forrest og brugeren i centrum. uno form, der er kendt for at revolutionere det danske køkkendesign, skaber køkkener med hænderne, hovedet og med hjertet. For uno form handler en god køkkenoplevelse både om kvalitet, design og forståelse for forskellighed.

Jacob Wollenberg nævner muligheden for individualisering af køkkenerne som en af årsagerne til valget af uno form. uno form tilbyder nemlig et stort tilvalgsprogram, hvor køberne har mulighed for at sætte deres personlige præg på fremtidens hjem:

- Især når det handler om projektsalg som Strandholmen er det essentielt for os at samarbejde med en leverandør, der sætter en ære i det nære og langsigtede samarbejde. Både med os og med slutkunderne. Vores gode samarbejde med uno form har vist, at de leverer en kvalitet, der altid lever op til forventninger i disse prestigebyggerier, og samtidigt tilbyder de en stor fleksibilitet overfor slutkunden gennem deres store tilvalgsprogram, siger Jacob Wollenberg.

Strandholmen Amager
Strandholmen Amager
Strandholmen Amager

Særprægede køkkener

uno form afholder en række info aftenener, hvor de inviterer køberne ind for at give dem viden om projektet, området og udviklingen samt muligheden for at præge resultatet:

- Gennem infoaftener i vores showroom giver vi vores kunder mulighed for at møde os samt se og mærke kvaliteten af vores køkkener. I en efterfølgende begivenhed i Mieles showroom kan vores kunder skræddersy dele af køkkenet gennem valg af andre bordpladetyper, vaske, køkkenets farvekombinationer og finer løsninger, afslutter daglig leder af uno forms showroom i Vejle, Jan Lübeck Bengtsen.

Et rigt naturområde

Strandholmen består af seks unikke og spændende bygninger. Set oppefra forestiller bygningerne gennem deres arkitektoniske placering seks forskellige fugle som har slået sig ned i området. Bygningernes navne som Glenten, Ternen og Hejren fuldender den bagvedliggende tanke om at repræsentere Amagers rige fugle- og naturliv, som blandt andet kan opleves i det nærliggende naturområde, Amager Fælled.