Skudehavnen

Vejle
Leveret

Køkkener

Boliger

24

Designkøkkener med en værdig udsigt

Vandudsigt, græssende køer og så alligevel kun få minutters kørsel fra et pulserende byliv. Det lyder nærmest som en utopisk drøm. Men Skudehavnen i Vejle tilbyder præcis det i deres arkitekttegnede huse, der ikke går på kompromis med hverken beliggenhed, rumfang eller den ultimative køkkenoplevelse.

I Skudehavnen ved Vejle er der frisk luft til lungerne, udsigt til fjorden og naturoplevelser for hele familien indenfor gåafstand. De arkitekttegnede huse, designet af Erik Arkitekter ligger som en hjørnebrik mellem å og fjord, og kommer til at stå som en smuk strømlinet kontrast til Vejle Fjords bølgende natur tæt på Vejles byliv.

”Tanken har været at benytte den her unikke placering i Vejle og skabe et sted, hvor du bor i første række til vandet, og samtidig har nogle grønne arealer ude foran din terrasse – en grøn eng, græssende køer, og i forlængelse af det, vandet”, fortæller Jacob Wollenberg, der er salgschef for CASA, og fortsætter;

”Fjordhusene, som de bliver kaldt, er altså til dem, som vil bo i optimerede og vedligeholdelsesvenlige hjem, og som prioriterer at bo nær naturen og tæt på byen på en og samme tid. Så hvis man er til dansk design, vandsport, gode gåtursmuligheder og byliv i ét, så er Skudehavnen, der man skal flytte ind”.

Fjordhusene ved Skudehavnen i Vejle
Fjordhusene ved Skudehavnen i Vejle
Fjordhusene ved Skudehavnen i Vejle

Boliger i særklasse kræver køkkener i særklasse

Det er dog ikke kun det danske design i arkitektform, der gør Fjordhusene i Skudehavnen til noget særligt. I hvert hus er der nemlig et uno form køkken, som siden 60’erne har været kendt for at revolutionere dansk køkkendesign.

”uno form er kendt for netop at tilbyde noget udover det sædvanlige. Og det gælder både når vi taler design, materialer og service. Det har vi konsekvent oplevet gennem det mangeårige samarbejde, vi har haft,” siger Jacob Wollenberg og forklarer, hvordan køkkenet er et særlig vigtigt fokus, når CASA går ind i nye projekter.

”Køkkenet er jo familiens samlingspunkt, og derfor skal det være ekstra lækkert at være der, og ikke mindst at bruge hver dag hele livet. Så når man sætter det sammen med vores krav om kompromisløshed i materialevalg og arkitektur var uno form det oplagte valg”, siger Jacob Wollenberg, og tilføjer at alle huse har fået installeret det samme køkken for at skabe en gennemgående stil og følelse husene igennem.

”Alle Fjordhusene er blevet installeret med et lyst spisekøkken i mat hvid med grebsfrie fronter fra uno forms Avantgarde kollektion, som giver et let og minimalistisk udtryk. Et resultat som vi er meget glade for og tilfredse med”.

De første 15 huse og køkkener står allerede klar til at flytte ind og lave mad i, og de næste 9 er klar i foråret 2020.