Skodsborg Badehotel

Skodsborg
Omgivet af smuk natur ligger det historiske Skodsborg Badehotel, som blev bygget i 1874 af tømrermester J. A Struck. I dag er badehotellet bygget om til 12 luksuslejligheder og uno form har leveret køkken, badeværelsesinventar samt garderobeskabe.
Leveret

Køkken, badeværelsesinventar samt garderobeskabe

Boliger

12

Luksus med Øresund som nabo

Engang kom folk sejlende med dampskib til Skodsborg for at komme på ferieophold på Skodsborg Badehotel. Hotellet ligger smukt placeret på Strandvejen nord for København. Med udsigt over Øresund så langt øjet rækker, er det ikke svært at forstå, hvad folk dengang sejlede efter: storslået havudsigt og fuldstændig ro.

Attraktionen er den samme, selvom badehotellet i dag er en lidt anden. Bygningen huser ikke længere hotelgæster, men boligejere, for i 2011-2013 gennemførte man en totalrenovering og omdannede hele ejendommen til 12 lejligheder i den absolutte topklasse. Med lejligheder på mellem 150 og 250 kvm. henvender disse boliger sig til et købestærkt publikum, som ønsker luft og lys og en bolig udført i de absolut bedste kvalitetsmaterialer.

Skodsborg Strandvej
Skodsborg Strandvej
Skodsborg Strandvej

Luksus og hvid minimalisme

Med de store vinduespartier, som strækker sig fra gulv til loft, strømmer lys og luft ind. Til at forstærke denne rumfølelse har man valgt uno forms Avantgarde serie i hvid som gennemgående linje i indretningen. De store køkkener består således af hvide højskabe og en køkken-ø, smagfuldt udført i wengetræ, samt en bordplade i hvid corian og hvidevarer fra Gaggenau.

Alle lejligheder har to badeværelser og rummelige walk-in skabsløsninger, hvor den hvide minimalistiske linje fra køkkenets Avantgarde serie går igen gennem hele lejligheden. Smukke rammer med uno forms luksusindretning på den bedst tænkelige placering.