Oslo Plads

København
Jeudan har stået bag renoveringen af Monberg og Thorsens gamle hovedsæde på Oslo Plads i København. En omfattende renovering, hvor de gamle kontorlokaler skulle omdannes til 24 eksklusive lejelejligheder. Uno form har leveret køkken, bad samt garderobeløsninger til projektet.
Leveret

Køkken, bad samt garderobeløsninger

Boliger

24

Der må ikke være slinger i valsen, når man indretter eksklusive lejligheder i den dyre ende. Og lejlighederne på Oslo Plads hører til i denne kategori. Med eksklusive lejligheder på 300-400 m2 henvender Jeudan sig til en særlig målgruppe. Der er ofte tale om kunder, som har solgt deres villa eller expats, som bor i Danmark i et par år. Lars Hoffmann, projektchef hos Jeudan uddyber:

Med denne målgruppe i tankerne har vi været kritiske i forhold til valget af leverandører. Vi ønskede et klassisk og tidsløst islæt i lejlighederne. Da nogle af kunderne ikke bor på Oslo Plads i mere end 2-3 år, var det også vigtigt, at indretningen kan holde til at blive brugt. Samtidigt er det afgørende for kunderne, at indretningen af deres boliger er noget særligt. Vi valgte uno form, fordi det for os er et brand, som emmer af kvalitet.

Oslo Plads
Oslo Plads
Oslo Plads

uno form som langtidssikring

Til projektet har Jeudan, i samarbejde med Ole Hagen Arkitekter, valgt uno forms Avantgarde serie i amerikansk valnød i kombination med hvide fronter. Der er nogle steder lavet moderne køkkenøer, men ellers er der helt bevidst valgt et meget tidløst køkkendesign. Jeudan har arbejdet med uno form op til flere gange før, og man vælger brandet til de større og højt profilerede projekter. Lars Hoffmann forklarer, hvorfor det her giver bedre mening at investere lidt mere i indretningen:

- Vi ville aldrig vælge et sprælsk ”modekøkken” til sådanne boliger. Det uno form-design vi har valgt, er holdbart i mange år, og det er et vigtigt parameter, når Jeudan indretter boliger. Vi vil hellere betale lidt mere og få nogle løsninger, som både design- og kvalitetsmæssigt holder i mange år. Så skal vi ikke ud og investere i køkkener igen om 10 år. uno form er på den måde en langtidssikring for os.

Oslo Plads
Oslo Plads
Oslo Plads

Leveringssikkerhed

uno form er kendt for sin leveringssikkerhed, og det er også noget Lars Hoffmann nævner som et væsentligt argument på vægtskålen:

- Vi har en meget stram tidsplan, så vi har ikke plads til forsinkelser eller fejlleverancer. Skal køkkenelementerne først fragtes fra eksempelvis Italien, bliver det for usikkert. Med uno form ved vi, at delene produceres i Danmark, og det giver os den leveringssikkerhed, vi har brug for til de større projekter, hvor vi har mange ansat. Det er også været vigtigt, at der er en større organisation bag, da det giver en større grad af sikkerhed og fleksibilitet. Med en mindre leverandør ville vi være usikre på, om delene kom til tiden eller levede op til vores krav.

Lejlighederne på Oslo Plads er meget populære, og som Lars Hoffmann slutter af:

- Kunderne på Oslo Plads kender hinanden, og det er vores erfaring, at de anbefaler stedet til venner og bekendte. For Jeudan er det en kvalitetssikring, for det ville de ikke gøre, hvis lejlighederne ikke levede op til deres forventninger.

Oslo Plads
Oslo Plads
Oslo Plads

Fakta

Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed.

Koncernen investerer i og driver større kontor-, bolig- og detailejendomme i København og tilbyder igennem datterselskabet Jeudan Servicepartner et bredt udbud af ejendomsrelaterede rådgivnings-, service- og bygningsydelser.

Læs mere om Jeudan på: www.jeudan.dk