Havneøen Vejle

Vejle
Der er ikke blevet sparet på noget, når det kommer til Havneøen i Vejle, hvor eksklusivt designede lejligheder med udsigt over Vejle Fjord opfylder boligdrømmene for de fleste. Og især, når det kommer til hjemmets hjerte, køkkenet.
Leveret

Køkkener

Boliger

25

Eksklusive køkkener til eksklusive huse

Hvis man er til vandudsigt, luksus og slående natur, så er Havneøen i Vejle, der man skal bygge rede. Her rejser slanke boligtårne sig op i horisonten, og sikrer, at alle beboere har noget skønt at kigge på. Det er nemlig ikke kun den fænomenale udsigt over fjorden, som Havneøens kan beboere nyde synet af. De grønne skovarealer ved Ibæk og Bredballe er også lige i nærheden, og hvis man er mere til byliv, kan alle Vejles lækre dagligvarebutikker, shopping- og spisesteder nås på få minutter til fods. Allervigtigst er dog selve lejlighederne - en vaskeægte boligdrøm, hvor der ikke er gået på kompromis med en eneste ting.

Havneøen er udviklet i et samarbejde mellem totalentreprenøren NRE Denmark A/S, KIRK Property A/S og Arkitema Architects, og sammen har de sørget for, at 55 ejerlejligheder fordelt på fire separate huse, allerede har set dagens lys. Derudover er der planlagt yderligere fem huse.

“Havneøen er et projekt, der var under opsejling i et stykke tid. Hele øen skulle bygges, før vi kunne komme til og gå i gang med opførelsen af tårnene, så det har taget noget tid, før vi kunne komme rigtigt i gang”, forklarer site manager for NRE, Andreas Fjederholt.

“Havneøen er med sin placering én af landets mest enestående beliggenheder og vil i løbet af de kommende år forvandles til en ny milepæl for Vejle. Derfor er det virkelig fantastisk at se det stå færdigt nu, især fordi de første fire huse ligger i første og anden række til Vejle Fjord. Og det giver virkelig de her lejligheder nogle utroligt imponerende udsigtsforhold”, fortsætter Andreas Fjederholt.

Havneøen Vejle
Havneøen Vejle
Havneøen Vejle

Køkkener efter beboernes ønske

Men det er som sagt ikke kun udsigtsforholdene, der er værd at skrive hjem om. Samtlige lejligheder er opført med henblik på optimal udnyttelse af pladsen, og er udstyret med både enorme vinduespartier og møblerbare terrasser. Men allervigtigst, er der sørget for, at hjemmets hjerte - køkkenet fra uno form - er blevet bygget med tanke på kvalitet, design og ikke mindst de kommende beboeres ønske.

“Først og fremmest er uno form valgt, fordi vi ved, at de leverer på kvalitet. Havneøens køkkener skal være ligeså eksklusive, som lejlighederne, og det kræver en vis standard, som uno form altid har. Her er der gode detaljer og god kvalitet, og det er altså nødvendigt i et projekt som Havneøen”, slår Andreas Fjederholt fast.

Kvaliteten er altså en hjørnesten, når det kommer til både udsigter og køkkener, men i opførelsen af Havneøen har det også været vigtigt, at køberne selv havde mulighed for at sætte deres præg på deres kommende køkkener.

“Når det kommer til sådan et projekt som dette, er der ikke ‘one size fits all’, og slet ikke når drejer sig om noget så vigtigt som køkkenet. Derfor har vi givet køberne mulighed for selv at til- og fravælge køkkenmuligheder fra uno form, og i samarbejde med dem tegne deres fremtidige drømmekøkken”, forklarer Andreas Fjederholt og fortsætter;

“Så selvom de 25 lejligheder er bygget i samme stil og design, så er der faktisk hele 15 køkkener, der er forskellige. Noget som køberne er utroligt glade for, at uno form har været med til at få til at ske”.