Nordisk håndværk møder schweizisk perfektion

uno form præsenterer nu det schweiziske hvidevarebrand V-ZUG i Danmark. Siden 1913 har V-ZUG stået for tidløst design, innovative løsninger og ansvarlig produktion - forankret i den schweiziske tradition for perfektion og præcision. 

Designsproget er minimalistisk, for æstetikken skal være lige så langtidsholdbar som kvaliteten, og interaktionen med hvidevarerne er nøje udformet til at være så intuitiv som mulig.

Både når det gælder dampovne, ovne, køle- og vinskabe, opvaskemaskiner og kogetoppe. 

Dampovne

Nogle gange stammer den mest revolutionerende teknologi fra de enkleste ting - som vand. Eller for at være mere præcis - damp.

Det hele startede i 2001, da V-ZUG præsenterede verdens første dampovn, Combi-Steamer SL, til det private køkken.

Frem til 2001 havde teknologien kun været anvendt af professionelle kokke. For at kunne udvikle den bedste dampovn var det essentielt at finde ind til kernen af, hvordan professionelle kokke laver mad, og hvad der er vigtigt for dem for at sikre et perfekt resultat. Ved at arbejde tæt sammen med en række chefkokke har V-ZUG udviklet en teknologi med perfekt kombination af damp og varm luft, der giver dig mulighed for at opnå professionelle resultater hjemme i dit eget køkken. 

V-ZUGs kollektion af dampovne er en kombination af banebrydende teknologi og schweizisk design.

 

Ovne

V-ZUGs ovnkollektion er resultatet af mange års erfaring med udvikling af avanceret teknologi til madlavning. Ovnene har automatiserede funktioner og et minimalistisk design med TouchDisplay og CircleSlider i en perfekt balance mellem æstetik og funktion. 

V-ZUGs CircleSlider og TouchDisplay revolutionerer brugeroplevelsen. Det er hurtigt, intuitivt og kan tilpasses til dine personlige præferencer, så du hurtigt kan finde frem til dine favoritter, kan tilpasse baggrund og tone etc. Kort sagt er det en brugeroplevelse, der imponerer. 

Hvad enten det er en frokost for to, en middag med familien eller en aften med venner, kan ovnene fra V-ZUG opfylde ethvert behov. Præcis temperaturstyring og ensartet varmefordeling sikrer konsekvent perfekte resultater. 

 

Køle- og vinskabe

Bag udviklingen af V-ZUGs kollektion af køle- og vinskabe ligger en vision om, at det skal være hyggeligt at have gæster.

Sortiment er udviklet med fleksible moduler, der gør det nemt at tilpasse rummene til forskellige behov, hjælper med at holde orden og samtidig giver nem adgang til de opbevarede ting. Praktiske funktioner som støjdæmpning sørger for en næsten lydløs drift, og skabene har blød åbning og lukning og LED-belysning af høj kvalitet.

Vinskabe fra V-ZUG fuldender sortimentet til eksklusive køkkener. De har den moderne teknologi og den høje kvalitet, der kræves for at opbevare gode vine optimalt. Vinklede hylder, glasdøre eller elegant displaybelysning sikrer en optimal præsentation af dine mest værdifulde flasker. 

Den energi, der kræves til drift af køleapparater, tegner sig for en betydelig del af husstandens energiforbrug. V-ZUG arbejder særligt hårdt på at udvikle og producere energibesparende modeller og dermed mindske deres indvirkning på miljøet uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Opvaskemaskiner

V-ZUGs Adora-opvaskemaskiner er resultatet af et omfattende udviklings- og designarbejde. De stilrene linjer og det minimalistiske design vidner om V-ZUGs tilgang til æstetik, og det patenterede SteamFinish-program er resultatet af V-ZUGs ekspertise inden for damp. Den skånsomme anvendelse af damp under tørreprocessen minimerer forekomsten af vandpletter, så du får krystalklare glas og bestik uden pletter. Kurvene er designet, så pladsen udnyttes optimalt og fleksibelt takket være smarte, patenterede løsninger.

V-ZUG har i årtier bestræbt sig på at udvikle produkter, der ikke kun er designet til at holde længe, men også er de bedste i deres klasse, hvad angår energi- og vandforbrug. Adora-opvaskemaskinerne sikrer et perfekt resultat takket være præcis teknologi og gennemtænkte programmer, der bruger ekstremt få ressourcer.

 

Kogetoppe

V-ZUG's udvalg af kogetoppe opfylder alle ønsker og behov. Avanceret induktion, kogeplade med integreret emfang eller konventionel strålevarme: Alle kogetoppe er udstyret med effektive teknologier, er intuitive i deres betjening og lever op til de højeste standarder for funktion, hastighed og sikkerhed.

Kogetoppene kan betjenes med traditionelle drejeknapper, elektroniske sliders eller avancerede touch-displays i farver for at sikre den mest intuitive og behagelige oplevelse for enhver bruger.

Swiss made med 10 års garanti

Med kvalitetsstemplet Swiss made har V-ZUG forpligtet sig til at bidrage til bæredygtighed gennem ansvarlig, klimaneutral produktion af hvidevarer. Her gås ikke på kompromis med kvalitet, materialer og ansvarlighed. Gennemgribende schweizisk. 

Hvidevarerne kan opleves i uno forms flagship store på Søtorvet i København.