Eberhart Furniture

Møbler fra Eberhart Furniture

Eberhart Furniture blev grundlagt i 2014 af Rune Vigil Nielsen og Esben Christoffersen, med en ambition om at lave originale møbler, der kan gå arv fra generation til generation. Et møbel fra Eberhart Furniture er således et eksempel på, at kvalitet og holdbarhed går hånd hånd, og at disse egenskaber er resultatet af et indgående kendskab til- og respekt for de ærlige og velkuraterede materialer der ses i deres sortiment.

Alle møbler fra Eberhart Furniture er designet og produceret i Danmark. Fra den familieejede gård på Sydfyn, hvor rammerne over de seneste år har ladet sig konvertere fra traditionel landbrug til ren møbelproduktion, starter hvert et møbel sin rejse.

Fra design og forgivning, til test og produktion, for til slut at blive kvalitetssikret, inden det sendes ud på sin endegyldige rejse til et nyt og kærligt hjem.

Foruden det kvalitetsmæssige fundament kan designet og formsproget på et møbel fra Eberhart Furniture hæve det æstetiske niveau i næsten ethvert miljø. Deres produkter er lavet til at blive set og følt, og står -som et nærmest kompromisløst statement- flot i den moderne indretning.

Køb udvalgte design fra Eberhart Furniture, der fuldender dit uno form snedkerkøkken.