BORA

- the end of normal

BORA revolutionerer køkkenet som livsrum. Med ekstraordinære produkter til ekstraordinære oplevelser.

Willi Bruckbauer er selve hjertet i BORA, visionær, kreativt tænkende og den drivende kraft bag de banebrydende emfangsystemer og den helt nye ovn, BORA X BO. Med mere end 20 års erfaring i køkkenbranchen har den uddannede snedker helt styr på, hvad der tæller i det moderne køkken: at skabe et rum til at leve i, som opfylder alle behov og ganske enkelt bringer glæde.

Her passer traditionelle emhætter ikke ind: De larmer, og de er ikke særligt effektive eller smukke at se på. Derudover begrænser de også udfoldelsesmulighederne for køkkenindretningen. Willi Bruckbauers vision var at skabe et effektivt aftrækssystem, som på en og samme tid lever op til de højeste krav til både teknik og æstetik. Gennem løbende research, udvikling og nyopdagelser blev der skabt et innovativt system, som fjerner madlavningsosen mere effektivt, end det der hidtil har været muligt.

BORA X BO

BORA X BO er den første professionelle kombi-dampovn til det private hjem. Vil du have sprød svær, saftige og smagfulde grøntsager eller lette, luftige og gyldne croissanter? Takket være den skånsomme, jævne damp garanterer BORA X BO et perfekt resultat. Også selvom du anvender tre fulde plader samtidigt. 

BORA X BO kan bruges til stegning, bagning og meget mere og er ovenikøbet utrolig enkel at anvende. 

Her kan du finde tips til, hvilke tilberedningsmetoder der giver de bedste resultater til forskellige madvarer. 

Udvalgte BORA design til dit uno form køkken