Avantgarde

A cool, calm and collected kitchen

Når det kommer til min kunst, kan jeg ikke gå på kompromis

Hvis jeg satte andre under det samme pres, som jeg udsætter mig selv for, ville jeg blive fyret på stedet, siger billedkunstneren Eske Kath med et glemt i øjet der dog ikke efterlader nogen tvivl om, at han besidder en arbejdsmoral, der ligger over gennemsnittet.

Sætningen indrammer nemlig fint den benhårde disciplin og betingelsesløse dedikation, der - blandt andet - præger hans omgang med maleriet. "For ligeså lidt som jeg tror på et guddommeligt kunstnerkald, køber jeg klicheen om det plagede kreative geni. Glæden overstier smerten; lysten er typisk langt større end de lejlighedsvise lidelser, kan man sige. Når det så er sagt, har jeg nok alligevel et slags kunstnerisk kald. Jeg har i hvert fald ikke noget valg: Helt ind til knoglerne ved jeg, at jeg hverken kan undvære den halvt selvopslugende, halvt frisættende følelse under processen - eller de kompromisløse kampe med værkerne før færdiggørelsen."

Avantgarde køkken, uno form
No Compromise - uno form

Herskabsvilla

Avantgarde

Den nordiske natur - vandet, træet, lyset og luften - her gennem årtier haft afgørende indflydelse på uno forms selvopfattelse. Vi lever af at leve med naturen. Af at fortolke den, respektere den og give den nye udtryk. Og vi kan ganske enkelt ikke få nok af veludførte snedkerdetaljer i et smukt stykke træ.

Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri

Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri

Med Avantgarde har vi inviteret den nordiske natur indenfor. Også i designet. Du kan derfor vælge mellem malede overflader og naturlige finérer, der sammen med de mange gennemførte detaljer i træ giver dit uno form køkken det helt rigtige udtryk. Naturligt. Og helt igennem ægte.

U-Series Glacier White | uno form

Kvalitet koster, men koster det
så meget, som du tror?

essence of purity

Med Avantgarde er det lykkedes at skabe en fuldendt arkitektonisk harmoni.
En helhed, hvor de smukt indrammede elementer og de nøje definerede
afstande mellem fronterne udvisker grænsen mellem køkken og møbel.
Og hvor disponering, funktionalitet og æstetik går op i
en højere enhed. Drager øjet. Fryder.

customize the experience

Når alt er på rette plads og lige ved hånden er det sjovt at lave mad. Derfor tilbyder vi mange forskellige skuffeindretninger, som passer til enhver families liv i køkkenet.

Når det gælder valget af selve skuffesystemet, har uno form gjort det mere enkelt; Krydsfinerskuffe i birk som standard, eller skuffe i fingertapsamlet massiv ahorn, som tilvalg. Begge er udstyret med fuldudtræk og soft close.

uno form S-Series

Krydsfinérskuffe

uno form S-Series

Skuffe i massiv ahorn

Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri

Skabt med hænderne,
hovedet og hjertet

Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri

uno form er individuel luksus for de kræsne. På vores snedkeri i Danmark bliver hvert enkelt stykke træ således vendt, drejet, vurderet og kælet for af passionerede fagfolk. Erfarne håndværkere, der stadig bliver bløde om hjertet ved synet af et veludført stykke snedkerarbejde – og som hver dag drives af viljen til at skabe formfuldendte helheder og eksklusive detaljer, der hver for sig er med til at give uno form liv. Og sjæl.

uno form production
uno form production
U-Series Avantgarde | uno form
Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri