Kompetent 360° service og projektstyring

Med uno form får du en serviceminded samarbejdspartner, der lægger vægt på høj faglighed i sin rådgivning og på en professionel håndtering af gennemførelsen af de projekter, vi laver sammen.

Full Service Circle

Hos uno form arbejder vi med en Full Service Circle tankegang. Det indebærer, at vi sammensætter et fast kontakt-team, som har fuld opmærksomhed på dit projekt. Således kan vi optimere vores service til dig fra start til slut.

Design

Indretning og materialevalg tilpasses til det specifikke projekt – og den specifikke bolig, hvor uno form løsningen skal indgå. Ikke to kunder er ens. Derfor kan vi tilbyde boligejere mulighed for at indarbejde personlige ønsker i indretningen.

Med integrerede hvidevarer kan køkkenet blive formfuldendt, harmonisk og funktionelt. Vi er eksperter – også i hvidevarer. Vores visualiserings værktøjer giver fantastiske illustrationer i 3D af løsningerne til dit projekt. Et værdifuldt bidrag til salgsarbejdet.

Rådgivning

Med udgangspunkt i dine ideer kommer vi med konkrete løsningsforslag til køkken, bad og garderobe, der kan opfylde visionerne for dit projekt. Vores kreative rådgivere skaber elegante løsninger, der i form og funktion eksponerer det særlige uno form'ske look.

Du kan downloade 3DS og DWG filer af vores produkter til dine projektoplæg. uno form er certificeret inden for både miljø, kvalitet og produktions processer og vores produkter bærer Dansk Møbelkontrols kvalitetsstempel.

Levering og montage

uno form er kendt for sin høje leveringsikkerhed. Vi forstår betydningen af "just in time" og leverer i egne lastbiler på byggepladsen, så alt er klar, når planen foreskriver det. Vores erfarne montører arbejder hurtigt og professionelt og er fleksible, så de ikke stopper andre håndværkere. Vi kan overtage byggestyringen i de sammenhænge, hvor der indgår uno form løsninger.

Vores montageleder afslutter alle montager med et kvalitetscheck. Er der fejl og mangler udbedrer vi dem hurtigt.

Aftersales

Dine kunder kan løbende supplere med tilbehør fra uno forms store sortiment. Da uno form har været leverandør til utallige projekter siden 1968, forstår vi vigtigheden af at kunne supplere og servicere dine kunder, mange år frem i tiden.