Copenhagen

Det ultimative køkken.

Det, der adskiller den ekstraordinære Copenhagen Collection fra det ordinære kvalitetskøkken, er kombinationen af kompromisløse materialevalg, knivskarp æstetik, krævende formgivning – og en gennemført funktionalitet, der ikke bare fungerer i første hug, men også om mange år.

Og når vi fjerner fronterne fra alle skufferne og stort set alt andet overflødigt fra designet, skærpes de arkitektoniske og håndværksmæssige krav. Hvorfor? Fordi du står tilbage med kernen: Et åbent, nådesløst nøgent korpus, der er skåret ind til benet og blotlagt for blikket. Der er intet at gemme sig bag – og vi har intet at skjule.

Tværtimod. Copenhagen Collection står som en åbenbaring ved første øjekast – og langt ind i fremtiden.

Form, funktion og fleksibilitet

Den nye kollektion er skabt og videreudviklet i Arne Munchs oprindelige ånd. Designfilosofien lever nemlig videre i alt, hvad vi laver og leverer i dag. Og dengang som nu designer vi ikke bare unikke og kompromisløse køkkener: Vi udvikler smukke og fleksible møbler, der skaber æstetiske og funktionelle rum.

Dette princip viser sig i høj grad også i variationerne over Copenhagen Collection.

Du kan for eksempel vælge møbelmoduler med benstel i børstet rustfrit stål; uanset om elementerne er fritstående eller står op ad en væg. Du kan også vælge benstel i massivt træ, der fuldender billedet af din foretrukne træsort. Eller den klassiske kombination på sokkel med praktiske sokkelskuffer. Og endelig kan du vælge – eller variere med – væghængte moduler.

Mulighederne er mange, men filosofien er den samme. Form, funktion og fleksibilitet i tårnhøj kvalitet.

Copenhagen Collection* er designbeskyttet under ”EU design registration no. 005935517"
*) Skabselementernes design og konstruktion samt benstellet i børstet rustfrit stål.

Copenhagen Collection
Copenhagen Collection
Copenhagen Collection

Mindre er lidt mere

Vi taler netop ikke om en ordinær mainstream minimalisme. Vi taler om en levende, men stramt udfoldet designfilosofi, hvor de få formmæssige greb og funktionelle detaljer, træder tydeligere frem på det fornemt forenklede bagtæppe.

Copenhagen Collection
Copenhagen Collection

Et centralt eksempel på pointen er de massive træskuffer i eg, røget eg, ask eller valnød. Her kan du kombinere flere skuffe-konfigurationer og formater – uden at forstyrre den smukke, formfuldendte visuelle fremtoning. Og det kan du, fordi de håndlavede, fingertappede sammenføjninger på skufferne flugter og fremstår symmetriske – uanset hvilke størrelser du kombinerer. Et andet, mere funktionelt eksempel er de skjulte, elegant afrundede gribekanter, der gør det behageligt at åbne og lukke skufferne.

Djævlen ligger som bekendt i detaljerne, men før vi fortaber os i flere detaljer, skal vi huske helhedsindtrykket, der gør Copenhagen Collection til en æstetisk nydelse.

Kvalitet koster, men koster det
så meget, som du tror?

Kompromisløse materialevalg,
knivskarp æstetik

customize the experience

Skabt med hænderne,
hovedet og hjertet

Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri

uno form er individuel luksus for de kræsne. På vores snedkeri i Danmark bliver hvert enkelt stykke træ således vendt, drejet, vurderet og kælet for af passionerede fagfolk. Erfarne håndværkere, der stadig bliver bløde om hjertet ved synet af et veludført stykke snedkerarbejde – og som hver dag drives af viljen til at skabe formfuldendte helheder og eksklusive detaljer, der hver for sig er med til at give uno form liv. Og sjæl.

uno form production
uno form production
uno form production
Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri