Længe leve
de originale


Classic-serien fra uno form er selve vores arv. Mere end fem årtiers
respektfuld evolution af det køkkensystem, Arne Munch skabte i 1968.
Med de kvadratiske elementer, de fingertappede forrammer og
lamelskuffefronterne som tre af de vigtigste signaturer.

Nysgerrigheden driver mine værker
– uanset hvor den fører mig hen

Jeg har stået på trappestiger og gyngende lifte mange meter over jorden. Jeg har fået flere højspændingsstød, end jeg har tal på. Jeg har brændt fingrene på flydende guld- og sølvblanding og arbejdet mine hænder til blods på splittede ledninger. Og jeg ved, hvordan man slukker en ildebrand; bogstaveligt talt. Men nysgerrigheden kommer sjældent uden omkostninger; det er en del af jobbet, dedikationen, den glødende interesse - og det er en lille ting i forhold til, hvad jeg får tilbage. Det er nemlig nysgerrigheden, der driver mine værker - og det er en betingelsesløs begejstring, der driver arbejdet fremad; unaset hvor processen fører dem hen.

Mit navn er Astrid Krogh og jeg væver i lys. Og ja, det er muligt, at et par af mine forgængere ville vende sig i graven, hvis de så mig rulle væven op med optiske fibre, lysledere og kantklippede kabler - kastet kompromisløst ind i et projekt som bryder fortidens klassiske møsntre, men behersker håndværkets grundregler. Det er også mit beskedne håb, at et par af mine samtidige anerkender de færdige, men altid foranderlige værker.

Astrid Krogh, Classic køkken - uno form
Classic køkken - uno form

Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri

unoform

Classic er den oprindelige og klassiske serie fra uno form, tegnet i 1968 af Arne Munch. Kendetegnet ved den stringente fremtoning med kubiske elementer, samt den høje sokkel med mulighed for fuld udnyttelse af pladsen fra gulv til bordplade. Et sublimt snedkerkøkken – skabt med hænderne, hovedet og hjertet.

Arne Munchs idé tog således udgangspunkt i en ligesidet kube, der kunne kombineres på et utal af måder, og som derfor åbnede en helt ny verden af muligheder. Både æstetisk og funktionelt.

Samtidig var uno form fra første færd skabt til at være mere end blot et køkken. Det var et skulpturelt møbel. Et rum til uforfalsket nydelse. En spejling af det gode liv. Og en vision om at berige hver eneste kunde med en daglig tilfredsstillelse.

Kvalitet koster, men koster det
så meget, som du tror?

Priser på uno form køkkener
Classic priseksempel
Copenhagen Collection priseksempel
Avantgarde priseksempel
Shaker priseksempel
Shaker med gavle priseksempel
Grebsløst Avantgarde priseksempel
Reflect priseksempel

Reflect

Søren Rose´s “Reflect Kitchen” gør I den grad op med forestillingerne om hvordan et køkken kan se ud. De smukke kurvede fronter fås i Eg Natur, Sort Eg, Røget Eg samt ultramat Fenix laminat, og findes udelukkende som underskabselementer.

Pris inklusiv moms fra

Kr. 105.000,-

Prisen er eksklusiv bordplade, vask, armatur, hvidevarer og montering.

Prisgruppe P2 – Finer eller Fenixlaminat

Læs mere om Reflect

Classic

Arne Munch´s originale designklassiker fra 1968, fås i flere eksklusive træsorter. Samtlige fronter kan desuden vælges med laminatfarver, herunder de matte Fenix laminater.

Pris inklusiv moms fra

Kr. 113.500,-

Prisen er eksklusiv bordplade, vask, armatur, hvidevarer og montering.

Prisgruppe 1 – Hvidbøg

Læs mere om Classic

Copenhagen Collection

Copenhagen Collection fås i eg, ask og valnød, og består udelukkende af skuffeelementer, vaskeelementer og fronter til integreret opvaskemaskine. Skabskorpus er altid indvendigt fineret. I dette priseksempel er høj- og overskabe fra Classic Collection.

Pris inklusiv moms fra

Kr. 128.640,-

Prisen er eksklusiv bordplade, vask, armatur, hvidevarer og montering.

Prisgruppe 2 – Eg eller Ask

Læs mere om Copenhagen Collection

Avantgarde

Enkelt, rent og funktionelt. Avantgarde er det minimalistiske køkken, som fås med fronter enten malede, finerede eller med ultramat Fenix laminat.

Pris inklusiv moms fra

Kr. 69.700,-

Prisen er eksklusiv bordplade, vask armatur, hvidevarer og montering.

Prisgruppe R1 – Hvidmalet

Læs mere om Avantgarde

Avantgarde - grebsløst

Enkelt, rent og funktionelt. Avantgarde er det minimalistiske køkken, som fås med enten malede eller finerede fronter.

Pris inklusiv moms fra

Kr. 65.500,-

Prisen er eksklusiv bordplade, vask, armatur, hvidevarer og montering.

Prisgruppe N1 – Hvidmalet

Læs mere om Avantgarde

Shaker

Vi forener tradition med nutidens nordiske formgivning, og har skabt New Nordic Shaker. Køkkenet fås i 5 afdæmpede farver, og kan suppleres med Shakerlister- og gavle mellem elementerne.

Pris inklusiv moms fra

Kr. 76.400,-

Prisen er eksklusiv bordplade, vask, armatur, hvidevarer, gavle/lister og montering.

Prisgruppe S1 – Hvidmalet

Læs mere om Shaker

Shaker med gavle

Vi forener tradition med nutidens nordiske formgivning, og har skabt New Nordic Shaker. Køkkenet fås i 5 afdæmpede farver. Her suppleret med Shakerlister- og gavle mellem elementerne.

Pris inklusiv moms fra

Kr. 111.067,-

Prisen er eksklusiv bordplade, vask, armatur, hvidevarer og montering.

Prisgruppe S1 – Hvidmalet

Læs mere om Shaker

colours & materials

uno form C-Series Beech 1968

uno form handler om andet og mere end køkkenet - det handler om følelser. Om at lade sig forføre. Mærke den altopslugende glæde ved at stille høje krav til livet - og få dem indfriet.

Mange af de første køkkener, uno form lavede i slutningen af 60'erne og starten af 70'erne, står endnu. Og mere end det. De giver stadig deres ejere daglig tilfredsstillelse. Det vidner om, at uno forms tidløse design, kompromisløse kvalitet og smukke ydre er bygget til at holde.

unoform

De karakteristiske og funktionelle skuffelameller danner både det optimale ”grebsløse” køkken, og integrerer de forskellige skuffehøjder uden synlig forskel i skuffebilledet. Korpusramme, skuffelameller og skuffer i massivt træ.

Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri

customize the experience

uno form 100 %

100 procent original
100 procent nydelse


Når du ejer et ægte originalt værk, ejer du først og fremmest en følelse.
Kvaliteten er værdifuld, håndgribelig og uomtvistelig. Ikke til diskussion.
Følelsen er til gengæld uhåndgribelig, intuitiv og komplet uvurderlig.
Den kan mærkes. Helt nede i maven. Og det er uanset, om vi taler
musikalsk kunst, billedkunst, møbelkunst eller et originalt uno form
køkken. Så er det bare at læne sig tilbage og lade sig fortrylle. Af
æstetisk excellence forenet med funktion, som beriger dit liv på så
mange ubeskrivelige måder. Det er den originale følelse af 100
procent nydelse.

Sådan genkender du en original

Classic er kendetegnet ved sin stringente, tidløse fremtoning med kubiske elementer, unikke skuffelameller og høje
sokkel. Et sublimt snedkerkøkken skabt med hænderne, hovedet og hjertet. Umuligt at gøre efter.

 •  

  Skuffekassen er en 4-sidet konstruktion i massiv ahorn, som er tappet sammen og behandlet med lak, der gør den let at rengøre. Skufferne leveres med fuldt udtræk og Soft-Close, hvilket giver et overlegent glid og en uopslidelig holdbarhed.
 •  

  Classic skuffeelement er et udtryk for køkkenets gode kvalitet. Uanset skuffens højde fremtræder elementet ens, og de vandrette profillister indgår i en smuk harmoni med lågerne. Skuffelamellerne er udført i massivt træ og kan også vælges med laminat på fladerne. Skuffelamellerne er overfalsede, hvilket gør dem tætsluttende og understreger det smukke design.
 •  

  Classic skabskorpus er en smuk forening mellem snedkerens massive forramme, samlet med snedkerrigtige fingertapsamlinger, og det moderne korpuselement i melamin. Alle samlinger er tapkonstruktioner, som giver korpus en robust styrke - skabt til adskillige års daglig brug.
 •  

  Lågen er overfalset, hvilket gør den tætsluttende og understreger det smukke design. Den er ophængt i Classics specielle 3-punkts hængsel i rustfrit stål, som er befæstet i den massive korpusramme samt i lågens massive trækant. Kræver ingen fremtidig justering og tåler ekstrem belastning. Endnu et unikt uno form karakteristika.

Skabt med hænderne,
hovedet og hjertet

Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri

uno form er individuel luksus for de kræsne. På vores snedkeri i Danmark bliver hvert enkelt stykke træ således vendt, drejet, vurderet og kælet for af passionerede fagfolk. Erfarne håndværkere, der stadig bliver bløde om hjertet ved synet af et veludført stykke snedkerarbejde – og som hver dag drives af viljen til at skabe formfuldendte helheder og eksklusive detaljer, der hver for sig er med til at give uno form liv. Og sjæl.

uno form production
uno form production
uno form production
Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri