Udstillingskøkken

2 stk. Liuku Pendel Drop Smoked - Mater

2 stk. Liuku Pendel Drop Smoked - Mater

2 stk. Liuku Pendel Drop Smoked - Mater Design Maija Puoskari for Mater Liuku Pendel Drop Smoked er simpelt og stilrent design fra finske Maija Puoskari og Mater, som helt sikkert vil tilføje lidt charme, varme og personlig til din boligindretning.

Liuku designet fås i forskellige versioner, i diverse størrelser, finish og enten med og uden glasskærm. Fælles for alle lamperne er den FSC® certificerede træbase, som både kan anvendes for sig selv eller fungere som ophæng til den udsøgte mundblæste glasskærm, som også kan fås i enten transparent eller smoke farvet glas.

Med alle disse vidunderlige modeller har du derfor muligheden for at finde den helt rigtige lampe til netop dit behov og din stil. Liuku er en moderne og tidløs pendel, som du kan anvende et hav af forskellige steder i din bolig eller i det offentlige rum – eksempelvis over køkkenøen, i det mørke hjørne eller over spisebordet, hvor du både kan placere en enkelt pendel men også gerne flere på en flot række eller i en dekorativ klynge. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dette enestående design, der både fungerer som en funktionel belysningskilde såvel som et dekorativt indretningselement, som med garanti vil fange dine gæsters opmærksomhed.

Sælges fra vores showroom som udstillingsmodel.

7250
3625
Ring eller skriv til os for yderligere oplysninger
uno form Vejle
Stiftsvej 57a
7100 Vejle
Denmark

vejle@unoform.com
+45 76 31 95 95