Et unikt produkt,
der forstærker profileringen af dit byggeri

C-Serien fra uno form er selve vores arv. Mere end fire årtiers respektfuld evolution af det køkkensystem, Arne Munch skabte i 1968. Med de kvadratiske elementer, de fingertappede forrammer og lamelskuffefronterne som tre af de vigtigste signaturer.

U-Serien og I-Serien handler begge om renhed og ro for øje og sind. Vores designere har haft fokus på at skabe et arkitektonisk udtryk, hvor minimalisme og enkelthed er gennemgående temaer – fortolket på hver sin æstetiske og smukke måde. En følelse af perfektion og skønhed i
sin reneste form.

Ultimativ frihed til at skabe orden. De mange forskellige elementer til fleksibel indretning af skufferne er alle tænkt, designet og fremstillet af uno form. Undfanget af den innovation og kompromisløshed, der har været vores varemærke i mere end 45 år.

uno form bad

Bad

uno form’s kompromisløse design fås også til både bad og garderobe. Det giver mulighed for at skabe et stærkt individuelt udtryk, udført i de bedste materialer, på tværs af hele boligen. Ned i den mindste detalje. Gennemført, eksklusivt og overbevisende i al sit enkle og elegante design.

Walk in garderobe fra uno form

Garderobe

Se og oplev mulighederne med en uno form garderobe