Rentefri finansiering

Daglig selvforkælelse - uden renter og gebyrer*

Har du smag for nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe, så kan du finansiere den søde drøm om nyt, helt uden sure renter, gebyrer og udbetaling hos uno form. Du kan låne helt op til 250.000 kr. over 12-48 måneder, hvis du er over 18 år og ikke registreret i RKI/Debitor Registret.

Lad os regne det ud for dig:

 • Ingen udbetaling.
 • Ingen renter.
 • Ingen gebyrer.
 • Ingen tinglysningsomkostninger.
 • Du kan indfri lånet, uden at det koster dig ekstra.
 • Du skal tidligst betale første afdrag to måneder efter dit køb.
 • Du er fri for at stille sikkerhed.
 • Du behøver ikke at have friværdi i boligen.

* I alle eksempler er den faste debitorrente 0,00%. ÅOP er 0,0%. De samlede omkostninger er 0,- og det samlede kreditbeløb og det beløb der skal betales tilbage er lig med kontantprisen på det køkken, bad, bryggers eller den garderobe som du vælger.

Finansiering er altid af varens kontantpris og kan ikke anvendes i forbindelse med kampagner og specialtilbud.

Sådan får du dine penge:

 1. Når din ansøgning er godkendt, får din uno form butik besked.
 2. Du får en låneaftale i butikken. Den underskrives og afleveres samme sted. Låner du over 40.000 kr., får du låneaftalen tilsendt.
 3. Lånet udbetales til din uno form butik, når Nordea Finans har behandlet det færdigt.
 4. Du modtager en kvittering for, at det, du har købt hos uno form, er betalt.

Under 40.000 kr.

Har du brug for under 40.000 kr., så hent et ansøgningsskema i butikken, hvor det også skal afleveres i udfyldt stand. Du skal samtidig vise billedlegitimation og sygesikringsbevis. Svaret på din ansøgning kommer i løbet af 10 minutter.

Over 40.000 kr

Hent et ansøgningsskema i butikken, hvor du også afleverer det udfyldte skema sammen med de seneste tre lønsedler og årsopgørelsen. Ved samme lejlighed skal du vise billedlegitimation og sygesikringsbevis. Du kan også vælge at sende lønsedler og årsopgørelse direkte til Nordea Finans i en kuvert eller scanne papirerne og maile til online@nordea.com. Behandlingen af din ansøgning tager 15 minutter, fra Nordea Finans har fået hele materialet.

Få mere information hos din nærmeste uno form forhandler.