Længe leve originalerne

I Danmark kan vi noget med design og formgivning. Vores verdenskendte møbelklassikere som Wegner, Børge Mogensen, Arne Jacobsen og flere andre er kendte og feterede designikoner langt ud over Danmarks grænser. Disse eksklusive designmøbler er ofte genstand for plagiering og kopiering, hvilket møbelbranchen i den grad tager alvorligt og med rette beskytter ad lovens vej. I visse lande er det ligefrem lovligt at kopiere et designmøbel og endda fremstille det i en kvalitet, som ligger meget langt fra det originale produkts høje kvalitet. Køkkenbranchen er desværre ingen undtagelse.

Et originalt og karakteristisk køkkendesign som uno forms Classic serie, tegnet i 1968 af Arne Munch, er gennem årene - og bliver til stadighed - ofte efterlignet. Endda meget tæt på originalen. Mange køkkenproducenter har ladet sig kraftigt inspirere af det originale uno form køkkens massive skuffelameller med den skjulte grebsprofil og den profilerede massivtræsramme på selve skabskorpus.

Den kvalitet, du finder i et originalt uno form produkt, er oparbejdet gennem mange årtiers erfaring med produktion af eksklusive køkkener. Dette sikrer dig en holdbarhed ud over det sædvanlige og en daglig glæde, når du arbejder i køkkenet. Samtidig kan du glæde dig over at være indehaver af Danmarks originale form-køkken, hvilket også er med til at øge værdien af din bolig. Ofte ser man boligannoncer, som fremhæver uno form køkkken eller bad, som en væsentlig værdi i den aktuelle bolig. Desværre ser vi også ofte, at der fejlagtigt refereres til et uno form produkt, hvor der rent faktisk er tale om en billigere efterligning. Skulle du være i tvivl om køkkenet i en bolig, du netop har købt – eller er i færd med at købe - rent faktisk er et originalt uno form køkken, er du altid velkommen til at kontakte os.

Så skal vi gøre, hvad vi kan for at påvise produktets ægthed.

Er du i tvivl om et eksisterende køkkens ægthed og oprindelse, er du meget velkommen til at skrive en mail til: originalt@unoform.com