En dansk møbelklassiker

I Danmark kan vi noget med at forene gode håndværkstraditioner med visionær formgivning. Det er uno form et glimrende bevis for.

Som det originale, danske designkøkken stiller uno form sig i rækken af danske møbelklassikere, der med banebrydende design og et ønske om forandring har tegnet profilen for dansk designkultur.

Den geometriske præcision i uno forms grundmodul, der bygger på klassiske, arkitektoniske idealer, skaber et interiør i balance.Udtrykket er let og minimalistisk. De rene linjer i uno form køkkenet hæver det over trends, som kommer og går. Samtidig er fleksibiliteten og funktionaliteten i de kvadratiske moduler stadig uovertruffen – de kan vendes og anvendes efter brugerens behov, drømme og rummets indretning.

Det er originalt køkkendesign med perfektion fra sokkel til overskab. Og som enhver anden designklassiker har vores koncept skabt basis for en lang række andre designkøkkener, inspireret af uno forms rene, funktionelle linjer.

Selvom vi holder fast i Arne Munchs grundidé fra 1968, så udvikler vi til stadighed produktet. Vi tilføjer jævnligt nyheder til uno forms sortiment, ligesom vi naturligvis løbende udvikler eksisterende indretningsdele – både hvad angår funktion og visueller detaljer.
uno form er indbegrebet af bæredygtigt design. Tidløst. En original.