Først fandt jeg kurven, så opfandt vi køkkenet

Reflect Kitchen by Søren Rose
Interior designer, New York

Reflect sketch - kurven | unoform

Den perfekte kurve er plottet i historien om Reflect. Det er når dagslyset møder kurven at magien opstår; og det er når døgnets skiftende lyssætninger rammer køkkenets smukt svungne overflader, at det foranderlige skyggespil opstår.

Visionen var at finde den perfekte kurve og da vi havde knækket kurven, fandt vi producenten, der kunne forløse den. Men det kan alle jo sige. Kom og oplev det.

En forskel som ikke kan forveksles.

Forestillingerne om hvordan et køkken skal se ud ligger forholdsvist fast. Faktisk så fast, at onde tunger påstår, at mange køkkener ligner hinanden til forveksling; i hvert fald ved et førstehåndsindtryk.

Træsorterne og skuffestørrelserne skifter, farveholdningen på fronterne og laminaterne varierer - og selvfølgelig sætter valget af hvidevarer, armaturer og bordplader sit personlige præg på ethvert køkken. Men groft og unuanceret er det bare variationer over samme tema.

Sådan ser det i hvert fald ud fra en overfaldisk betragtning, for så snart man går tættere på og trækker skufferne ud, træder kvalitetsforskellen tydeligt frem.

Kurven knækkede koden
En gang imellem sker der imidlertid noget, der rykker afgørende ved vores forestilling, om hvordan et køkken kan se ud. Og i dette tilfælde var det noget så simpelt som en kurve, der knækkede koden.

Reflect Kitchen er nemligt unikt ved første blik - og kurven tåler i høj grad også et nærmere eftersyn.

Kurven havde fundet sit køkken.

Reflect Røget Eg | unoform

Kvalitet koster, men koster det
så meget, som du tror?

Overfladen forvandler kurvernes visuelle virkning.
Og forskellen er ikke blot overfladisk.

Det er, når dagslyset rammer kurven at magien opstår - og det er, når
døgnets skiftende lyssætninger møder fronternes smukt svungne
overflader, at det forunderlige farvespil udfolder sig.

Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri

Copenhagen Collection - Eg


Èn træsort, der kan kombineres på mange måder.

Det er med kompromisløse køkkener som det er med komplekse vine: De forandrer sig i timerne efter du tager hul på dem - og de bedste bliver bedre og smukkere med tiden.

Disse beundringsværdige egenskaber træder tydeligt frem i vores egetræskøkkener, der alle er produkter af udsøgte, fornemt forarbejdede materialer, der holder hele vejen igennem og efterlader dig med et årgangskøkken, der vidner om levet liv.


Farverne er forskellige, men fundamentet er det samme.

Og fundamentet er ligeså solidt som overfladerne er silkebløde og elegante - og så modstandsdygtige at du kan vinke farvel til de fedtede fingre. Du kan vælge mellem 7 laminatfarver, der alle er repræsenteret på denne side - og veksler mellem yderpunkterne sort og hvid. De supermatte laminater er i absolut topklasse og holder højde med det øvrige håndværk.

Reflect | unoform
Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri

Skabt med hænderne,
hovedet og hjertet

Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri

uno form er individuel luksus for de kræsne. På vores snedkeri i Danmark bliver hvert enkelt stykke træ således vendt, drejet, vurderet og kælet for af passionerede fagfolk. Erfarne håndværkere, der stadig bliver bløde om hjertet ved synet af et veludført stykke snedkerarbejde – og som hver dag drives af viljen til at skabe formfuldendte helheder og eksklusive detaljer, der hver for sig er med til at give uno form liv. Og sjæl.

Reflect Natur Eg | unoform
uno form production
Reflect by Søren Rose | unoform
Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri