Inspirerende idéer
til din garderobe

Indret din garderobe med uno form og skab en gennemgående
designlinje i hele din bolig. Hvad enten behovet er den lille garderobe
i entreen eller en luksus walk-in garderobe i soveværelset, så kan du
finde inspiration i vores brede sortiment med klassiske garderobeskabe,
skydedørsgarderober, luksuriøse walk-in løsninger og eksklusive
kuffertborde med håndsyet lædertop.

5 indretningstips til den perfekte garderobe

Drømmer du også om den perfekte garderobe? Få arkitekt og indretningskonsulent Mathilde Elisabeth Larsens indretningstips til din garderobe. ”Vi giver køkkenet, entréen og stuen masser af opmærksomhed, når vi indretter vores bolig, men garderoben får ikke altid den opmærksomhed, den fortjener”, siger Mathilde. ”Garderoben skal løse en praktisk opgave og skal fylde så lidt som muligt, men rumme en masse. Jeg anbefaler altid at finde en balance, så der fx laves plads til en reol til at udstille favoritskoene, designertasken eller -parfumen. Garderoben er din egen selvforkælelse – og vi fortjener den hverdagsluksus”, slutter Mathilde Elisabeth Larsen, uno form Aarhus.

1. Det første indtryk
Skab et smukt førstehåndsindtryk med de åbne Classic garderober. Entremøblet er det første, du ser, når du kommer hjem, og det sidste du ser, inden du går ud ad døren. Indret skufferne med uno forms kassetter til at holde orden på nøgler, huer, vanter m.m.

2. Opbevaringsplads
Vi undervurderer stort set altid behovet for bøjleplads, men vi har også tøj, som vi passer bedst på, hvis det bliver lagt sammen. Her er udtræk den mest optimale løsning. 

3. Inddeling
Inddeling og kategorisering gør det enklere at finde det, du skal bruge i hverdagen. Med inddelere til slips og bælter eller kassetter til strømper og undertøj får du et hurtigt overblik. Kassetterne er skræddersyet til uno forms skuffer og findes i to højder og seks forskellige størrelser.  

4. Lys
Det er vigtigt at tænke lys ind i designet af din garderobe. Rummets grundbelysning er sjældent nok til at skabe overblik over vores tøj og sko. Integrer lys i skabene eller vælg belysning, der peger ind mod skabene. 

5. Kuffertmøbel
En unik løsning, hvor praktik og luksus går op i en højere enhed. Møblet har praktiske skuffer og en håndsyet lædertop. Skufferne rummer alle de ting, du skal huske at pakke i kufferten, og inddelere sikrer overblikket over slips, strømper og undertøj.

uno form garderobe
uno form kuffertmøbel

Skabt med hænderne,
hovedet og hjertet

Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri

uno form er individuel luksus for de kræsne. På vores snedkeri i Danmark bliver hvert enkelt stykke træ således vendt, drejet, vurderet og kælet for af passionerede fagfolk. Erfarne håndværkere, der stadig bliver bløde om hjertet ved synet af et veludført stykke snedkerarbejde – og som hver dag drives af viljen til at skabe formfuldendte helheder og eksklusive detaljer, der hver for sig er med til at give uno form liv. Og sjæl.

uno form production
uno form production
uno form production
Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri