Badeværelset er
dit hverdagsrefugium

Velkommen til uno forms verden af badeværelser,
hvor vi har samlet inspiration og designerens bedste råd til
dig, der skal indrette eller renovere dit badeværelse.

Alle uno forms produktserier fås også til badeværelset,
så du kan skabe en arkitektonisk helhed i hjemmet.
Med udgangspunkt i mere end 50 år med klassisk
dansk snedkerhåndværk skaber vi hvert eneste
badeværelse fra bunden, så det matcher din hverdag
og din bolig.

Designerens råd til dit badeværelse

Badeværelset er for alvor blevet et hverdagsrefugium, hvor vi kan give os tid og bare nyde. Få designerens råd, hvis du går med drømmen om et nyt badeværelse.

Badeværelset er et rum, hele familien bruger meget hver dag. Derfor har funktionalitet og flow i badeværelset førsteprioritet, når uno forms indretningskonsulenter rådgiver dig om dit nye badeværelse. - Det er essentielt at finde den bedste planløsning og tænke smukke og velovervejede opbevaringsløsninger ind i designet, siger Morten Gylling, uno form Copenhagen.

- Når vi har fundet frem til den mest funktionelle indretning, begynder vi at arbejde med materialer. Materialevalget og designet har afgørende betydning for den oplevelse, man får, siger designeren. Med to af tidens mest populære materialer – træ og natursten – kan du skabe et nedtonet og eksklusivt design med stilsikre linjer. Alternativt kan du med bruneret messing og stengrå toner skabe et minimalistisk badeværelse med underspillet luksus. Og med designklassikeren Classic skabe et tidløst og æstetisk smukt badeværelse, der holder i generationer.

- Detaljen er essentiel, så vi sikrer en helhed med husets arkitektur og samtidig vælger materialer, der matcher kundens liv. Eksempelvis kræver naturmaterialer mere vedligeholdelse, men er samtidig et lille stykke af verden, slutter designeren.

Book et møde med os og lad os hjælpe dig med at skabe et badeværelse for livet.   

uno form bad
uno form bad

Skabt med hænderne,
hovedet og hjertet

Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri

uno form er individuel luksus for de kræsne. På vores snedkeri i Danmark bliver hvert enkelt stykke træ således vendt, drejet, vurderet og kælet for af passionerede fagfolk. Erfarne håndværkere, der stadig bliver bløde om hjertet ved synet af et veludført stykke snedkerarbejde – og som hver dag drives af viljen til at skabe formfuldendte helheder og eksklusive detaljer, der hver for sig er med til at give uno form liv. Og sjæl.

uno form production
uno form production
uno form production
Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri