uno form

Køkkendesigner

– det handler om at knække koden
Jette Brockstedt er køkkendesigner hos uno form i Odense og har mange års erfaring med kvalitetsmøbler og boligindretning.

”Jeg har været i uno form i 9 år og finder det er stærkt motiverende at arbejde med et så lækkert produkt, der jo holder i årtier – både stilmæssigt og funktionelt. Samtidig nyder jeg dialogen med kunderne.

I rådgivningen handler det om ’at knække koden’ – altså at se og foreslå måder at indrette køkkenet på, som kunden måske ikke selv har forestillet sig, men som vedkommende ender med at sætte stor pris på. En løsning fra uno form skal jo give glæde hver dag i mange år,” siger Jette Brockstedt.
Passion for møbelklassikere og godt håndværk har Jette Brockstedt altid haft. Det glæder hende, når kunderne skal have endnu et uno form køkken eller badeværelse. Ikke fordi det første er slidt op, men fordi familien har haft uno form køkken i en tidligere bolig.

”Fagligt er det interessant og udfordrende at arbejde med uno form. Her kommer mine kreative evner i spil, og kunderne har store forventninger, når de træder ind ad døren. Ikke blot til min viden om produktet, men også til, hvordan det passer ind i familiens hverdag og hele boligens indretning,” siger Jette Brockstedt og fortsætter:

”Jeg sætter en ære i at leve op til kundernes ønsker og forventninger fra start til slut, og i den forbindelse er det en stor fordel at arbejde i en flad organisation med kompetente fagfolk, som virkelig føler for deres arbejde.”