uno form

Indretnings-
konsulent

Kan lide at udfordre kunderne
Steen Asbjørn er indretningskonsulent hos uno form i København og trækker på mange års erfaring i branchen og en stor håndværksmæssig viden.

Når Steen Asbjørn står op om morgenen, glæder han sig især til samspillet med kunderne og til at skabe langtidsholdbare køkkenløsninger.

”Jeg sætter pris på dialogen med kunderne. Det interessante er at lytte og udfordre kunderne, så vi i samspil får designet lige præcis det køkken, som gør dem glade mange år frem. Det gør mig glad,” siger Steen Asbjørn, der har været i køkkenbranchen i to årtier, de seneste 8 år hos uno form. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør med en kærlighed til det gode håndværk og det gennemtænkte design, som kendetegner uno form.

”Jeg er kundens ’drømmetyder’, og vi laver i høj grad køkkener, som er tilpasset den enkelte. Derfor betyder det meget, at jeg kan tilbyde det bedste af det bedste, kan sparre med mine kolleger og altid tage fat i produktionen i Farsø for at få lavet særlige, individuelle løsninger. Vi har et fælles ønske om at levere det allerbedste til kunderne,” siger Steen Asbjørn.

Han er kundens sparringspartner fra første besøg på Søtorvet til den færdige løsning er leveret. ”Kunderne skal opleve, at jeg har tid til dem og er med hele vejen. Det kræver, at man har lyst til at involvere sig og er tålmodig og kompetent rent fagligt. Jeg er meget ærekær og giver en del af mig selv i jobbet – og det gør det spændende,” siger Steen Asbjørn.