Designklassiker til særpris

Arne Munch tegnede i 1968 det første Classic køkken ud fra en filosofi om, at køkkenet skal være både smukt og funktionelt - og på samme tid være et tidløst møbel i boligen. For at hylde den originale klassiker tilbyder uno form nu hele Classic-kollektionen til en særpris i en begrænset periode. Kampagnen gælder ved køb* senest den 31. december 2023.

Spar 20% på originalen

Arne Munch´s originale designklassiker fra 1968 fås i hvid ask, eg, røget eg, sort eg, valnød og et kurateret udvalg af laminatfarver.

Før fra 161.000 kr. 
Nu fra 128.000 kr. 

Prisen er inkl. moms for den viste opstilling i eg (prisgruppe 2) og er eksklusiv bordplade, vask, armatur, hvidevarer og montering.

*Tilbuddet gælder uno form producerede varer ved køb senest den 31.12. 2023 og levering senest den 31. marts 2024. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Inspiration

Her finder du nogle eksempler på, hvordan du kan indrette køkken, bad og garderobe med Classic-kollektionen. 

Kom ind og hør mere om tilbuddet og lad os komme med et indretningsforslag på netop dit projekt. Book et designmøde med os her

Designeren bag

Arne Munch

(1925-2010)

Classic, som er den oprindelige og klassiske serie fra unoform, blev tegnet i 1968 af Arne Munch og har været i uafbrudt produktion lige siden. 

Arne Munchs grundtanke var en kube på 60 x 60 x 60 cm, der kan kombineres på mange forskellige måder. Baseret på arkitektoniske idealer skabte han et snedkerkøkken med geometrisk præcision, der skaber balance og ro i indretningen. 

Classic bygger på filosofien fra produktion af danske kvalitetsmøbler, og derfor er Classic lågen overfalset. Det gør den tætsluttende og understreger det smukke design. De klassiske forrammer i massivt træ, de fingertappede skuffer og lamellerne i massivt træ er karakteristiske for designet, der i dag betragtes som en klassiker. 

Det hele begyndte i en kælder i Lyngby. Her slog Arne Munch de første streger til lamelkøkkenet Classic, der siden er blevet en ægte køkkenklassiker.

Farvemuligheder

Hvid ask

Eg

Valnød

Røget eg

Sort eg

Sno white

Polar white

Folkestone

Fog

Mouse

Graphite

Diamond black

Premium White

Cashmere Grey

Beige Arizona

Castoro Ottawa

Stone Grey

Mushroom Grey

Rosso Jaipur

Verde Comodoro

Cacao Orinoco

Blu Fes

Black