Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri

unoform

100 percent original

uno forms historie begynder i Arne Munchs kælder i Lyngby. Her fik han ideerne og slog stregerne til det første uno form køkken på millimeterpapir. Og Arne Munch lavede hverken avancerede skitser eller komplicerede modeller, for hans køkkenideer var ligeså enkle, som de var geniale.

Med et markant design-, reklame- og forretningstalent, stor idérigdom og evnen til at provokere revolutionerede Arne Munch i slutningen af 1960’erne hele den danske køkkenbranche. Han konstruerede en kube på 60 x 60 x 60 cm. Det kvadratiske modul gav frihed til at vende og anvende modulet efter brugerens behov og rummets indretning, og så skabte de harmoniske mål et æstetisk vellykket møbel.

C-Series

C-Series er den oprindelige og klassiske serie fra uno form, tegnet i 1968 af Arne Munch. C-Series er kendetegnet ved den stringente fremtoning med kubiske elementer, de smukke og funktionelle skuffelameller samt den høje sokkel med mulighed for fuld udnyttelse pladsen fra gulv til bordplade.

uno form C-Series Oak
I-Series Black Oak

I-Series

I-Series er minimalisme og funktionalitet i køkkenet, kendetegnet ved de rene og systematiske linjer samt det funktionelle ifræste greb. Elegante paneler rammer køkkenets elementer ind, og skaber et fuldendt interiør i balance.

U-Series

Less is more. Hvidt, nordisk og minimalistisk. U-Series er den enkle og minimalistiske serie fra uno form, kendetegnet ved de rene og systematiske linier i køkkenet. Elegante paneler rammer køkkenets elementer ind, og skaber et fuldendt interiør i balance.

Flot køkken fra uno form
uno form S-Series

S-Series

Vi har forenet Shakernes traditioner med nutidens nordiske formgivning, for at skabe moderne rum med dybe rødder. Resultatet er afslappet luksus i dæmpede farver, simple former og rene linjer. Rum hvor øjet og sjælen finder ro.

Badeværelse med skuffeelementer i valnød

Badeværelsesmøbler

uno form garderobe i træ

Entré og garderobe

unoform

Accessories

Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri

uno form

Aftal et designmøde hos uno form

unoform
Minimalisme i bindingsværkshus

Galleri

- Se vores online galleri